![]() |
|
| |||
| |||
| Hey all! Man ir problēma, bet es nezinu, kā to risināt. Mans dators ir nedaudz vecs un strādā pārāk lēni, kad sērfot internetā un izmantot kurjera, tas tur mani tik ilgi, lai kaut ko vēlos. Man nav daudz naudas, lai nopirkt jaunu datoru, bet man nav naudas, lai pievienotu rūdas mainīt, piemēram, RAM atmiņu. Bet man ir? Ja es pērku jaunu RAM Operatīvā atmiņa, tas ir strādāt ātrāk? Mans dators ir Pentium III, 651 MHz, 120 MB RAM. Lūdzu, iedodiet man palīdzēt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā. Es nezinu, kā jūs vēlaties pārvaldīt tikai ar 128MB ram! Par laimi, dators ir ļoti vecs, lai atmiņa ir iespējams ļoti lēti un palīdzēs problēmas, jūs runājat par. Dodas uz 512MB RAM būs milzīga atšķirība.
| |||
| |||
| Pateicība. Tātad ar šo datoru jaudu, gatavojas parādīt liela atšķirība ja es pērku 512 MB RAM? Kāds es zinu, kas pārdod datorus, ir man tas neuzrāda atšķirību (skanēja man mazliet dīvaini gan), tāpēc I need you guys dot man padomus, jo, ja es pērku 512 MB RAM atmiņu, un ja tas nedarbojas ... Es tikai ceru, ka tas būs. |
|
| |||
| |||
| Tas noteikti dod jums milzīgu atšķirību. P3 var būt vecs, bet, ja jums ir problēma daudzuzdevumu, 128 būs lēns jums paredz daudz vairāk nekā CPU.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Ok, thanks a lot! |
![]() |
|
| Bookmarks |