![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej wszystkim! Mam problem, ale nie wiem jak go rozwiązać. Mój komputer jest trochę stary, działa zbyt wolno, gdy do surfowania w internecie i posłaniec korzystać, to trzyma mnie na tak długo do czegoś, czego chcę. Nie mam dużo pieniędzy na zakup nowego komputera, ale nie masz pieniędzy, aby dodać zmian rudy np. pamięci RAM. Ale co? Jeśli kupisz nowy pamięci RAM, to będzie działać szybciej? Mój komputer jest Pentium III 651 MHz, 120 MB pamięci RAM. Proszę mi pomóc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak. Nie wiem jak chcesz zarządzać tylko z 128MB RAM! Na szczęście, komputer jest bardzo stary, tak pamięć jest prawdopodobnie bardzo tanie i pomoże problemów, o czym mówić. Przechodzenie do 512 MB pamięci RAM będzie ogromna różnica.
| |||
| |||
| Dzięki. Tak więc z tych możliwości mojego komputera, to pokażę duża różnica, jeśli mogę kupić 512 MB RAM? Ktoś Wiem, kto sprzedaje komputery, mówili mi, że będzie ona nie wykazują różnicy (brzmiało dla mnie trochę dziwne choć), that's why I need you guys dać mi kilka rad, bo jeśli mogę kupić 512 MB pamięci RAM, a jeśli nie działa ... Mam tylko nadzieję, że tak. |
|
| |||
| |||
| Na pewno daje ogromną różnicę. P3 mogą to być stare, ale jeśli masz problem wielu zadań jednocześnie, 128 będą spowalniać Twoich dużo więcej niż CPU.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Ok, thanks a lot! |
![]() |
|
| Zakładki |