mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Vă rog să-mi un sfat

Reply

Thread Tools
Old 20 ianuarie 2008, 04:49
Noile state Group

Default Vă rog să-mi un sfat

Salut tuturor! Am o problemă, dar nu stiu cum de a rezolva aceasta.

Calculatorul meu este putin mai vechi, şi este prea lent de lucru, atunci când am naviga pe Internet şi de a folosi messenger, aceasta ţine de mine pentru ceva atât de mult să-mi doresc. Eu nu am bani pentru a cumpăra un calculator nou, dar eu nu au bani pentru a adăuga minereu schimba, de exemplu, memorie RAM. Dar ar trebui să am? Dacă aş cumpăra o nouă memorie RAM, va funcţiona mai rapid?

Calculatorul meu este Pentium III, 651 MHz, 120 MB RAM.

Vă rog să-mi de ceva ajutor
Old 20 ianuarie 2008, 05:22
Grupul de donator

Da. Nu stiu cum te-ar administra cu doar 128MB RAM! Thankfully, computerul este foarte veche, probabil, atât de memorie este foarte ieftin şi îl va ajuta pe probleme vă vorbi despre asta. Mergând la 512MB RAM va fi o mare diferenta.

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 20 ianuarie 2008, 05:57
Noile state Group

Mulţumesc. Deci, cu aceste capacităţi de computer, se va afişa o mare diferenţă, dacă am cumpăra 512 MB RAM? Stiu pe cineva care vinde computere, mi-au spus-o va arăta nici o diferenţă (părea să-mi un pic ciudat, deşi), de aceea am nevoie de voi pentru a-mi daţi nişte sfaturi, pentru că dacă aş cumpăra 512 MB memorie RAM, şi în cazul în care acesta nu funcţionează ... Sper ca va fi.
Old 20 ianuarie 2008, 06:31
Grupul de donator

Este cu siguranţă va da o mare diferenţă. P3 pot fi vechi, dar Dacă aveţi o problemă multi-tasking, 128 va încetini tine mult mai mult decât a procesorului.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 20 ianuarie 2008, 07:53
Noile state Group

Ok, mulţumesc foarte mult!
Reply

Register

Marcaje