![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci! Mám problém, ale neviem, ako to vyriešiť. Môj počítač je trochu starý, a pracuje príliš pomaly, keď som k surfovania internetom a využívanie messenger, pořád mi to tak dlho, aby niečo, čo chcem. Nemám moc peňazí na nákup nového počítača, ale já mám pridať peniaze na rudných zmeniť napríklad RAM pamäte. Ale mala by som? Ak si kúpiť nové pamäte RAM, bude pracovať rýchlejšie? Môj počítač Pentium III 651 MHz, 120 MB RAM. Dajte mi pomoct |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno. Neviem, ako by ste riadiť len s 128MB RAM! Našťastie je počítač veľmi starý takže pamäť je pravdepodobne veľmi lacné a pomôže vám problémy hovoriť. Choď do 512mb RAM bude obrovský rozdiel.
| |||
| |||
| Vďaka. Tak sa tieto schopnosti má počítač, že sa chystá ukázať obrovský rozdiel, ak môžem kúpiť 512 MB RAM? Viem, že niekto, kto predáva počítače, ktoré mi povedal, že bude vykazovať žiadny rozdiel (znelo mi to trochu divný když), to je dôvod, prečo musím vás dať nejaké rady, pretože keď som kúpiť 512 MB RAM pamäte, a ak to nefunguje ... Len dúfam, že to bude. |
|
| |||
| |||
| Bude určite vám obrovský rozdiel. P3 môžu byť staré, ale ak máte problém, multi-funkcií, o 128 sa bude pomaly vám nadol oveľa viac ako CPU.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Ok, díky moc! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Give Me Back My C: / / Drive! | felix56 | Operačné systémy Windows | 6 | 20. jún 2009 05:26 |
| Pospeši si! Get The Dej Away dňa! | computeruler | Všeobecné Software Chat | 8 | 31. októbra 2008 12:53 |
| Vzdávam sa | alex | Vypnúť Téma diskusie | 9 | 30. decembra 2007 09:23 |
| OMG niekomu daj mi zbraň i `d chceli natočiť túto GIT ... | Carl | Vypnúť Téma diskusie | 3 | 11. decembra 2007 06:40 |
| Ako mám dať nezávislých IP adries? | shadowfoot17 | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 30. augusta 2007 17:08 |
| Thread Tools | |
| |