мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Молим Вас, дајте ми један савет

Reply

Тхреад Тоолс
Old 20 јан 2008, 04:49
Нови члан групе

Хеј свима! Имам проблем, али не знам како да га реше.

Мој рачунар је мало стара, и ради исувише споро кад сам сурфати Интернетом и користе курирске, то ме држи толико дуго на нешто што желим. ЈА донт 'имати много новца да купите нови рачунар, али ја немам новца да додате промену руде рецимо РАМ меморија. Али, треба ли? Ако сам купити нове РАМ меморије, да ли ће то радити брже?

Мој рачунар је Пентиум ИИИ на, 651 МХз 120 МБ РАМ-а.

Молимо Вас, дајте ми неке помоћи
Old 20. Мар 2008, 05:22
Донаторска Група

Да. Не знам како би управљали са само 128МБ РАМ-а! Срећом, рачунар је веома стар, тако је меморија јефтина и врло вероватно ће вам помоћи да о проблемима разговарају. Одлазак на 512МБ РАМ-а ће бити огромна разлика.

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Тосхиба 900 +620 У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 20. Мар 2008, 05:57
Нови члан групе

Хвала. Дакле, са овим капацитетима мој рачунар, то ће показати огромна разлика ако купим 512 МБ РАМ меморије? Ја знам некога који продаје рачунаре ми је рекао да ће се показати разлике (звучао ми мало чудно али), зато сам ти момци треба да ми дају неке савете, јер ако ја купим 512 мб РАМ меморије, и ако се не ради ... Управо сам га надам се.
Old 20. Мар 2008, 06:31
Донаторска Група

Свакако ће вам дати велику разлику. П3 може бити стар, али ако имате проблема мултитаскинг, 128 ће вас успорити много више од процесора.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 20 јан 2008, 07:53
Нови члан групе

Ок, хвала пуно!
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц