![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј свима! Имам проблем, али не знам како да га реше. Мој рачунар је мало стара, и ради исувише споро кад сам сурфати Интернетом и користе курирске, то ме држи толико дуго на нешто што желим. ЈА донт 'имати много новца да купите нови рачунар, али ја немам новца да додате промену руде рецимо РАМ меморија. Али, треба ли? Ако сам купити нове РАМ меморије, да ли ће то радити брже? Мој рачунар је Пентиум ИИИ на, 651 МХз 120 МБ РАМ-а. Молимо Вас, дајте ми неке помоћи |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да. Не знам како би управљали са само 128МБ РАМ-а! Срећом, рачунар је веома стар, тако је меморија јефтина и врло вероватно ће вам помоћи да о проблемима разговарају. Одлазак на 512МБ РАМ-а ће бити огромна разлика.
| |||
| |||
| Хвала. Дакле, са овим капацитетима мој рачунар, то ће показати огромна разлика ако купим 512 МБ РАМ меморије? Ја знам некога који продаје рачунаре ми је рекао да ће се показати разлике (звучао ми мало чудно али), зато сам ти момци треба да ми дају неке савете, јер ако ја купим 512 мб РАМ меморије, и ако се не ради ... Управо сам га надам се. |
|
| |||
| |||
| Свакако ће вам дати велику разлику. П3 може бити стар, али ако имате проблема мултитаскинг, 128 ће вас успорити много више од процесора.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Ок, хвала пуно! |