![]() |
|
| |||
| |||
| Hey all! Bir sorunum var, ama nasıl çözmek için bilmiyorum. Benim bilgisayar biraz eski ve çok yavaş zaman internet'te sörf ve kullanımı haberci, o yüzden istediğim bir şey uzun beni tutar çalışıyor. Yeni bir bilgisayar satın almak kadar para yok, ama örneğin cevher değiştirmek RAM hafıza eklemek fayda var. Ama yapayım? Eğer, daha hızlı çalışacak yeni bir RAM hafıza satın alıyor? Benim bilgisayar Pentium III, 651 MHz, 120 MB RAM olduğunu. Lütfen bana yardım vermek |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet. Nasıl sadece 128MB RAM ile yönetmek istiyorum bilmiyorum! Neyse ki, bilgisayarınızda çok eski bu yüzden hafıza muhtemelen çok ucuz hakkında konuşmak sorunları yardımcı olacaktır. 512MB RAM gitmek büyük bir fark olacaktır.
| |||
| |||
| Teşekkürler. Eğer 512 MB RAM satın Yani benim bilgisayar bu kapasite ile, bu büyük bir fark göstermek olacak? Çünkü eğer 512 MB RAM hafıza satın kim bilgisayar satan biliyorum Biri, hiç fark gösterir (geliyordu bana biraz olsa tek), bu yüzden çocuklar bana biraz tavsiye vermek gerekir's, ve bana söylediler eğer çalışmıyor ... Ben sadece o olacak umuyoruz. |
|
| |||
| |||
| Bu kesinlikle büyük bir fark verecektir. Eğer bir sorun yaşıyorsanız çok P3, ama eski olabilir görevlendirme, 128 daha fazla işlemci daha çok sizi yavaşlatacaktır.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Ok, thanks a lot! |
![]() |
|
| Bookmarks |