менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Будь ласка, дайте мені пораду

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 січня 2008, 04:49
Нові члени групи

Всем привет! У мене є проблема, але я не знаю, як її вирішити.

Мій комп'ютер трохи старі, і вони працюють занадто повільно і інтернет серфінгу та користуватися ним, він тримає мене так багато часу, щоб те, що я хочу. У мене немає стільки грошей, щоб купити новий комп'ютер, але у мене є гроші, щоб додати руди змін Наприклад RAM пам'яті. Але я повинен? Якщо я купую нову карту пам'яті RAM, чи буде вона працювати швидше?

Мій комп'ютер Pentium III, 651 МГц, 120 МБ оперативної пам'яті.

Будь ласка, дайте мені трохи допомогти
Old 20 січня 2008, 05:22
Донор групи

Так. Я не знаю, як потрібно керувати тільки з 128MB RAM! На щастя, ваш комп'ютер дуже старий такий пам'яті, ймовірно, дуже дешево, а також допоможе проблеми поговорити. Going до 512 Мб оперативної пам'яті буде величезна різниця.

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 620 Вт Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 20 січня 2008, 05:57
Нові члени групи

Спасибо. З цими можливостями мій комп'ютер, він збирається показати величезна різниця, якщо я купую 512 МБ оперативної пам'яті? Я знайомий з людиною, що займається продажем комп'ютерів, сказали мені, що покаже ніякої різниці (мені здалося трохи дивно), тому мені потрібно, щоб ви, хлопці, мені дати деякі поради, тому що якщо я куплю 512 Мб оперативної пам'яті, і якщо воно не працює ... Я просто сподіваюся, що це буде.
Old 20 січня 2008, 06:31
Донор групи

Це, безумовно, дати вам величезна різниця. P3 можуть бути старими, але якщо у вас виникли проблеми багатозадачності, 128 уповільнює роботу набагато більше, ніж процесор.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 20 січня 2008, 07:53
Нові члени групи

Добре, спасибо большое!
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.