![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всем привет! У мене є проблема, але я не знаю, як її вирішити. Мій комп'ютер трохи старі, і вони працюють занадто повільно і інтернет серфінгу та користуватися ним, він тримає мене так багато часу, щоб те, що я хочу. У мене немає стільки грошей, щоб купити новий комп'ютер, але у мене є гроші, щоб додати руди змін Наприклад RAM пам'яті. Але я повинен? Якщо я купую нову карту пам'яті RAM, чи буде вона працювати швидше? Мій комп'ютер Pentium III, 651 МГц, 120 МБ оперативної пам'яті. Будь ласка, дайте мені трохи допомогти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так. Я не знаю, як потрібно керувати тільки з 128MB RAM! На щастя, ваш комп'ютер дуже старий такий пам'яті, ймовірно, дуже дешево, а також допоможе проблеми поговорити. Going до 512 Мб оперативної пам'яті буде величезна різниця.
| |||
| |||
| Спасибо. З цими можливостями мій комп'ютер, він збирається показати величезна різниця, якщо я купую 512 МБ оперативної пам'яті? Я знайомий з людиною, що займається продажем комп'ютерів, сказали мені, що покаже ніякої різниці (мені здалося трохи дивно), тому мені потрібно, щоб ви, хлопці, мені дати деякі поради, тому що якщо я куплю 512 Мб оперативної пам'яті, і якщо воно не працює ... Я просто сподіваюся, що це буде. |
|
| |||
| |||
| Це, безумовно, дати вам величезна різниця. P3 можуть бути старими, але якщо у вас виникли проблеми багатозадачності, 128 уповільнює роботу набагато більше, ніж процесор.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Добре, спасибо большое! |