![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám PC, který udržuje vypnutí bez zjevného důvodu. Bude-li vypnout, když je používají, a pak není možné zapnout znovu asi 30 minut. Mám nahrazuje napájecí zdroj, a jsem s ohledem na CPU je více než vytápění. Má Pentium 4 3. GHz CPU, a je jen asi 3 roky starý. Jakékoliv nápady, co by mohlo být porblem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, můžete stáhnout program, jako je Intel Thermal Analýza Tool nebo Coretemp zjistit teplotu. Zní to jako přehřát se mnou.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CPU fanoušků ucpat prachem a zastavit plnění, je čistá a že by měl dělat věci lépe.
| |||
| |||
| Jsem nahradil CPU ventilátor, a snažil se používá v CoreTemp a Intel Thermal Analýza nástroj, ale to mi říká, že procesor je neplatná. Any ideas? |