![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα PC που διατηρεί για την απενεργοποίηση δεν προφανή λόγο. Θα απενεργοποιήσετε όταν χρησιμοποιούνται και, στη συνέχεια, δεν θα ενεργοποιεί ξανά για περίπου 30 λεπτά. Έχω αντικαθίσταται το τροφοδοτικό, και έχω την εξέταση της CPU είναι πάνω από τη θέρμανση. Έχει επεξεργαστή Pentium 4 3. GHZ CPU και είναι μόνο περίπου 3 ετών. Κάθε τι το porblem ιδέες θα μπορούσε να είναι; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν, μπορείτε να κατεβάσετε ένα πρόγραμμα όπως το Intel Thermal Analysis Tool Coretemp ή για να καταλάβουμε τη θερμοκρασία. Ακούγεται σαν υπερθερμαίνετε μου.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CPU οπαδούς φράξει με τη σκόνη και να σταματήσει την εκτέλεση, είναι καθαρές και ότι θα πρέπει να κάνει τα πράγματα καλύτερα.
| |||
| |||
| Έχω αντικαθίσταται ανεμιστήρα της CPU, και προσπάθησε να χρησιμοποιηθεί το CoreTemp και Intel Thermal Analysis εργαλείο, αλλά αυτό μου λέει ότι ο επεξεργαστής είναι άκυρη. Οποιαδήποτε ιδέα; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Sony Vaio CPU και GPU Πάνω Θέρμανση | aresnalfc | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 24 Αυγούστου 2009 07:10 |
| Η δικτυακή πύλη εκκίνησης μέχρι πρόβλημα - Δεν TPM TPM ή έχει πρόβλημα | rajank | Laptops, Κινητά & PDA | 0 | 17 Ιουν 2009 22:35 |
| Είναι αυτό ένα ISP ή ένα δρομολογητή πρόβλημα (πιθανώς ακόμη και ένα modem πρόβλημα;) | amyreaney | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 10 Ιουν 2009 17:24 |
| Hardware Πάνω Θέρμανση; | gregr | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 3η Δεκ. 2008 04:45 |
| Υπολογιστών πάνω θέρμανσης! | KanoakaVirus | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 7 | 3η Αυγούστου 2008 13:02 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |