![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam računalo koje čuva isključivanja bez očita razloga. Ona će se isključiti kada se koristi, a zatim ponovo ne uključite za oko 30 minuta. Ja sam zamijenio napajanje, a ja s obzirom na CPU je iznad grijanje. Ima Pentium 4 3. GHz CPU, a samo oko 3 godine. Bilo koji ideja porblem što bi moglo biti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa, mogli biste preuzeli program kao što je Intel Thermal Analysis Tool ili Coretemp to podoba vanjska temperatura. Zvuči kao da me pregrijavanja.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CPU obožavatelji zapušiti prašine i prestati s izvedbom, čiste ga i da bi trebalo napraviti stvari bolje.
| |||
| |||
| Ja sam zamijenio CPU fan, i pokušao da je koristio i CoreTemp Intel Thermal Analysis alat, ali kaže mi da procesor nije ispravna. Bilo koji ideja? |
![]() |
|
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Sony Vaio CPU & GPU Over Grijanje | aresnalfc | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 24 kolovoz 2009 07:10 |
| Gateway boot up problem - Ne TPM TPM ili ima problema | rajank | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 0 | 17. lipnja 2009 22:35 |
| Je li to ISP ili ruter problem (možda čak i modem problem?) | amyreaney | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 10. lipnja 2009 17:24 |
| Hardware Over Grijanje? | gregr | General Hardware Chat | 1 | 3. prosinac 2008 04:45 |
| Računalo preko grijanja! | KanoakaVirus | CPU, Matične ploče i RAM | 7 | 3. kolovoz 2008 13:02 |
| Thread Tools | |
| |