![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nekem van egy PC-re, hogy megtartja kikapcsolása nem látható okból. Ez ki fogja kapcsolni, ha használják, és ne kapcsolja be ismét körülbelül 30 perc. Van helyébe a tápegységet, és vagyok, figyelembe véve a CPU túl fűtés. A Pentium 4 3. GHz CPU, és csak körülbelül 3 éves. Van ötleted, amit a porblem lehetne? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nos, akkor töltse le a programot, mint az Intel Thermal Analysis Tool vagy Coretemp kitalálni a hőmérséklet. Úgy hangzik, mintha túl nekem.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CPU ventilátorok megbéklyóz por és megállás teljesítményű, tisztítsa meg, és hogy meg kell tenni a dolgokat jobb.
| |||
| |||
| Van helyébe a CPU ventillátor és megpróbálta felhasználni a CoreTemp és Intel Thermal Analysis eszköz, de azt mondja, hogy a processzor érvénytelen. Any ideas? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Sony Vaio CPU & GPU túlmelegedés | aresnalfc | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | Augusztus 24, 2009 07:10 |
| Gateway boot probléma - Nincs TPM TPM és a probléma | rajank | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 0 | 17. június 2009 22:35 |
| Ez egy internetszolgáltató vagy egy router probléma (esetleg még egy modem probléma?) | amyreaney | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 10. június 2009 17:24 |
| Hardware Over Heating? | gregr | Általános fémáru Chat | 1 | 3. december 2008 04:45 |
| Számítógépre fűtés! | KanoakaVirus | Processzorok, alaplapok és RAM | 7 | 3. augusztus 2008 13:02 |
| Téma eszközök | |
| |