![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám PC, ktorý udržiava vypnutie bez zjavného dôvodu. Bude-li vypnúť, keď sa používajú, a potom nie je možné zapnúť znovu asi 30 minút. Mám nahrádza napájací zdroj, a som so zreteľom na CPU je viac ako vykurovanie. Má Pentium 4 3. GHz CPU, a je len asi 3 roky starý. Akékoľvek nápady, čo by mohlo byť porblem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, môžete stiahnuť program, ako je Intel Thermal Analýza Tool alebo Coretemp zistiť teplotu. Znie to ako prehriaty so mnou.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CPU fanúšikov upchať prachom a zastaviť plnenie, je čistá a že by mal robiť veci lepšie.
| |||
| |||
| Som nahradil CPU ventilátor, a snažil sa používa v CoreTemp a Intel Thermal Analýza nástroj, ale to mi hovorí, že procesor je neplatná. Any ideas? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Sony Vaio CPU a GPU prehriatiu | aresnalfc | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 24.srpna 2009 07:10 |
| Gateway naběhnout problém - č TPM alebo TPM má problém | rajank | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 17. júna 2009 22:35 |
| Je to ISP alebo router problém (možno aj modem problém?) | amyreaney | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 10. jún 2009 17:24 |
| Hardware Nad Kúrenie? | Grégr | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 3. december 2008 04:45 |
| Počítačové nad vykurovanie! | KanoakaVirus | Procesory, základné dosky & RAM | 7 | 3. augusta 2008 13:02 |
| Thread Tools | |
| |