![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| C'mon, kdo CPU táta pak?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Core2 E6400 běh na skladě. 7541,7 :)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Core2Duo E6600 2,40
| |||
| |||
| Bylo doufal, že byste po Mcbee. Z porovnáním vaše skóre a dole to vypadá, že se extra 2mb cache nečiní rozdíl. No, v tomto opatření, v každém případě.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I don't think I'll dokonce jít tady s minging 1 koncert Celeron štkaní
| |||
| |||
| Myslím, že by se zdát mimoměstského základní rychlost je zodpovědný za o něco vyšší skóre. I'll post E6420 4MB verze skóre tady zítra chlapi, bude zajímavé sledovat. |
|
| |||
| |||
| Cool, Pěkný Dave. Bude zajímavé vidět. <<Hands Wolfie kapesník. Ale to post skóre kluk, bude to zajímavé vidět z porovnání hlediska. Nechte skóre přichází, přátelé!
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Celeron 1.7Ghz 2387,0 Mám nějaké další, které jsem zveřejníme později. Musí jít a udělat nějakou práci. |
|
| |||
| |||
| 737,9 Mind jste mi nepodařilo realizovat jsem zavřel všechny činnosti dolů. |
|
| |||
| |||
| Pentium4 (Northwood) 2.8Ghz 3786,5 Tak nějak to je více než Dave to P4 3.06Ghz |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Úředním: CJ v Top10 3DMark01/06 benchmark Skóre | SocialWarfare | Obecné Hardware Chat | 293 | 3. července 2009 06:00 |
| CJ je 3DMark Celkově Top10 Vzorové Skóre | SocialWarfare | Obecné Hardware Chat | 7 | 13. května 2009 09:02 |
| Counter Strike Zdroj Video stres Test Skóre | robina80 | PC a herní konzole | 6 | 17. ledna 2009 11:40 |
| 3DMark skóre není velký | Spencer2004 | Obecné Hardware Chat | 10 | 10. listopadu 2008 09:31 |
| První příspěvek | Kailash1909 | Představte Yourself Zde | 3 | 8. Prosinec 2007 11:00 |
| Thread Nástroje | |
| |