![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| C'mon, που είναι ο μπαμπάς της CPU τότε;
Δεν είμαι ... : o Αλλά θα το κάνω έτσι κι αλλιώς τα πράγματα άρχισαν. Intel P4 3.06GHz - Τελικό Αποτέλεσμα 3641,4 CPUMark -- http://www.brothersoft.com/cpumark-download-71336.html Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Core2 E6400 τρέχει στο χρηματιστήριο. 7541,7 :)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Core2Duo E6600 2,40
| |||
| |||
| Ήταν ελπίδα που έχετε μετά Mcbee. Από τη σύγκριση των φιλοξενούμενων σας και η δική μου φαίνεται ότι το επιπλέον 2Mb cache δεν κάνει καμία διαφορά. Λοιπόν, σε αυτό το μέτρο ούτως ή άλλως.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εγώ δεν πιστεύω ότι ακόμα και εδώ θα προχωρήσουμε με minging 1 GIG Celeron αναφιλητό
| |||
| |||
| Ήταν σκεπτικό ότι, θα ήταν το επιπλέον πυρήνα ταχύτητα είναι υπεύθυνη για την ελαφρώς υψηλότερη βαθμολογία. Θα πάρω μετά την έκδοση E6420 4MB αποτελέσματα αύριο εδώ, παιδιά, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε. |
|
| |||
| |||
| Cool, nice one Dave. Αυτό θα είναι ενδιαφέρον να δούμε. <<Χέρια Βόλφι ιστών. Αλλά το κάνετε μετά τη βαθμολογία μου, αυτό θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τη σύγκριση από άποψη. Κρατήστε την προσεχή αποτελέσματα παιδιά!
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Celeron 1.7Ghz 2387,0 Έχω κάποιες άλλες που θα υστέρων αργότερα. Πρέπει να προχωρήσει και να κάνει κάποιες εργασίες. |
|
| |||
| |||
| 737,9 Βέβαια δεν το ήξερα εγώ έπρεπε να κλείσουν όλες οι δραστηριότητες που προβλέπονται. |
|
| |||
| |||
| Pentium4 (Northwood) 2.8Ghz 3786,5 Περιέργως αυτό είναι περισσότερο από Dave της P4 3.06Ghz |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η Επίσημη: CJ του top10 3DMark01/06 αναφοράς Βαθμολογίες | SocialWarfare | Γενική Συζήτηση Hardware | 293 | 3η Ιουλ 2009 06:00 |
| CJ του 3DMark Συνολικά top10 Benchmark Βαθμολογίες | SocialWarfare | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 13η Μαΐου 2009 09:02 |
| Counter Strike Πηγή Video ακραίων Βαθμολογίες | robina80 | PC & Console Gaming | 6 | 17 Ιαν 2009 11:40 |
| 3dmark αποτελέσματα που δεν μεγάλη | Spencer2004 | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 10 Νοε 2008 09:31 |
| Πρώτη θέση | Kailash1909 | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 3 | 8 Δεκ. 2007 11:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |