![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na, ki a CPU apu akkor?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Core2 E6400 futó raktáron. 7541,7 :)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Core2Duo E6600 2,40
| |||
| |||
| Volt, abban a reményben, you'd post Mcbee. Feladó összehasonlítjuk a pontszámot, és az enyém úgy néz ki, mint az extra 2MB cache nem tesz különbséget. Nos, ez az intézkedés egyébként.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt sem hiszem, itt egy minging 1 koncert Celeron sob
| |||
| |||
| Arra gondoltam, hogy úgy tűnik, a külső mag sebességének felel a valamivel magasabb pontszámot. Majd elküldeni az E6420 4MB változat pontszámok itt holnap srácok, érdekes lesz látni. |
|
| |||
| |||
| Hűtsük le, egy kedves Dave. Nem lesz semmi érdekes látnivaló. <<Hands Wolfie szövet. De a mérkőzés utáni barátom, ez lesz érdekes, hogy az összehasonlítás szempontjából. Tartsa a pontszámok jön srácok!
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Celeron 1.7Ghz 2387,0 Van valami, amit mások fognak elküldeni később. Mennem kell, de némi munkát. |
|
| |||
| |||
| 737,9 Mind ha nem volt tudatában, hogy bezárta az összes tevékenységet le. |
|
| |||
| |||
| Pentium4 (Northwood) 2.8Ghz 3786,5 Érdekes, hogy több mint Dave P4 3.06Ghz |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hivatalos: CJ's Top10 3DMark01/06 referenciaértékről Scores | SocialWarfare | Általános fémáru Chat | 293 | 3. július 2009 06:00 |
| CJ's 3DMark Általános Top10 Benchmark Scores | SocialWarfare | Általános fémáru Chat | 7 | 13. május 2009 09:02 |
| Counter Strike Source Video stresszteszt Scores | robina80 | PC és konzol játékok | 6 | 17. január 2009 11:40 |
| 3dmark pontszámok nem az a nagy | Spencer2004 | Általános fémáru Chat | 10 | 10. november 2008 09:31 |
| First post | Kailash1909 | Itt mutasd meg magadat | 3 | 8. december 2007 11:00 |
| Téma eszközök | |
| |