![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| C'mon, kas CPU tėtis tada?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| C2D E6400 važiuojant sandėlyje. 7541,7 :)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Core2Duo E6600 2,40
| |||
| |||
| Tikėjosi norite rašyti McBee. Nuo lyginti savo rezultatus, ir man atrodo, kad extra 2MB cache jokio skirtumo. Na, ši priemonė vistiek.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I don't even think I'll go čia su minging 1 koncertą Celeron sob
| |||
| |||
| Galvojau, kad, atrodytų, papildomam pagrindiniam greitis yra atsakingas už šiek tiek didesnis balas. I'll post E6420 4MB versija balai čia rytoj vaikinai, bus įdomu pamatyti. |
|
| |||
| |||
| Cool, nice one Dave. Ji bus įdomu pamatyti. <Rankos Wolfie audinio. Bet ar po balas Fella, tai bus įdomu pamatyti iš palyginimo požiūriu. Laikyti balai ateinančiais folks!
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Celeron 1.7GHz 2387,0 Turiu kai kurie kiti, kurie man bus paskelbti vėliau. Turi eiti ir padaryti tam tikrą darbą. |
|
| |||
| |||
| 737,9 Žinai aš ne realizuoti man teko uždaryti visą veiklą, taisykles. |
|
| |||
| |||
| Pentium4 (Northwood) 2.8GHz 3786,5 Keista, kad yra daugiau nei Dave's P4 3.06GHz |