![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| C'mon, który jest następnie procesora tatuś?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Core2 E6400 pracującym na stanie. 7541,7 :)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Core2Duo E6600 2,40
| |||
| |||
| Czy nadzieję you'd post Mcbee. Z porównania swój wynik i kopalnia wygląda dodatkowych 2MB cache nie ma znaczenia. Cóż, w ten środek anyway.
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I don't even think I'll go tutaj z minging 1 gig Celeron sob
| |||
| |||
| Czy myśli, że mogłoby się wydawać dodatkowych rdzeń prędkości odpowiada za nieco wyższy wynik. I'll post E6420 4MB wersji ocenę tutaj jutro chłopaki będą interesujące zobaczyć. |
|
| |||
| |||
| Cool, nice one Dave. To będzie interesujące zobaczyć. <<Hands Wolfie tkankowej. Ale czy post gości fella, to będzie interesujące zobaczyć porównanie punktu widzenia. Pozostaw ocenę najbliższych folks!
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Celeron 1.7Ghz 2387,0 Mam kilka innych, które będę po później. Trzeba iść i zrobić pewne prace. |
|
| |||
| |||
| 737,9 Mind was nie zdają sobie miałem zamknąć wszystkie działania w dół. |
|
| |||
| |||
| Pentium4 (Northwood) 2.8Ghz 3786,5 Strangely że ponad Dave's P4 3.06Ghz |