![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| C'mon, kto CPU táta potom?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Core2 E6400 Beh na sklade. 7541,7 :)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Core2Duo E6600 2,40
| |||
| |||
| Bolo dúfal, že by ste po Mcbee. Z porovnaním vaše skóre a dole to vyzerá, že sa extra 2mb cache nerobí rozdiel. No, v tomto opatrení, v každom prípade.
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nechcem think I'll dokonca ísť tady s minging 1 koncert Celeron štkaní
| |||
| |||
| Myslím, že by sa zdať mimomestského základná rýchlosť je zodpovedný za o niečo vyššie skóre. I'll post E6420 4MB verzia skóre tady zajtra chlapi, bude zaujímavé sledovať. |
|
| |||
| |||
| Cool, Pěkný Dave. Bude zaujímavé vidieť. <<Hands Wolfie vreckovku. Ale to post skóre kluk, bude to zaujímavé vidieť z porovnania hľadiska. Nechajte skóre prichádza, priatelia!
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Celeron 1.7GHz 2387,0 Mám nejaké ďalšie, ktoré som zverejníme neskôr. Musí ísť a urobiť nejakú prácu. |
|
| |||
| |||
| 737,9 Mind ste mi nepodarilo realizovať jsem zavřel všetky činnosti nadol. |
|
| |||
| |||
| Pentium4 (Northwood) 2.8GHz 3786,5 Tak nějak to je viac ako Dave to P4 3.06Ghz |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Úradnom: CJ v Top10 3DMark01/06 benchmark Skóre | SocialWarfare | Všeobecné Hardware Chat | 293 | 3. júla 2009 06:00 |
| CJ je 3DMark Celkovo Top10 Vzorové Skóre | SocialWarfare | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 13. mája 2009 09:02 |
| Counter Strike Zdroj Video stres Test Skóre | robina80 | PC a herné konzoly | 6 | 17. januára 2009 11:40 |
| 3DMark skóre nie je veľký | Spencer2004 | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 10. novembra 2008 09:31 |
| Prvý príspevok | Kailash1909 | Predstavte Yourself Tu | 3 | 8. December 2007 11:00 |
| Thread Tools | |
| |