![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ц'мон, који је тада ЦПУ тата?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Цоре2 Е6400 приказују на складишту. 7541,7 :)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Цоре2Дуо Е6600 2,40
| |||
| |||
| Био бих ти надајући пост Мцбее. Од упоређујући своје резултате и мој изгледа као помоћни 2МБ цацхе не прави разлику. Па, у тој мери Аныуаы.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја уопце не мислим да ћу овдје ићи са мингинг 1 харпун Целерон заридати
| |||
| |||
| Уас мислећи да би се чинити додатни брзине језгра је одговоран за мало већи број бодова. Ја ћу послати Е6420 4МБ верзију партитура сутра момци овде, бит ће занимљиво видјети. |
|
| |||
| |||
| Цоол, лијепа једна Даве. Бит ће занимљиво видјети. <<Хандс Уолфие једног ткива. Али то пост фелл резултат, то ће бити занимљиво видети из поређења гледишта. Задржите партитура долазе хоусефолд!
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| Целерон 1.7Гхз 2387,0 Имам неке друге које ћу пост касније. Мора да иде и да обави неки посао. |
|
| |||
| |||
| 737,9 Минд ти нисам схватили што сам затворио све активности према доле. |
|
| |||
| |||
| Пентиум4 (Нортхуоод) 2.8Гхз 3786,5 Чудно да је више од Даве'с П4 3.06Гхз |