![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| C'mon, хто Daddy процесор тоді?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Core2 E6400 працює на складі. 7541,7 :)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Core2Duo E6600 2,40
| |||
| |||
| Сподівався, що ти б посаду Mcbee. З порівняння вашої і моєї оцінки, виглядає як додатковий 2MB Cache відчуєте ніякої різниці. Ну, цей захід у будь-якому випадку.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я навіть не думаю, я піду сюди з концертом minging 1 Celeron SOB
| |||
| |||
| Думав, що, як видається, є додатковою швидкості основного несе відповідальність за кілька вище оцінка. Я пост E6420 4MB оцінки версію тут завтра хлопці, буде цікаво подивитися. |
|
| |||
| |||
| Cool, Ніцца однієї Дейв. Це буде цікаво подивитися. <<Hands Wolfie тканини. Але пост оцінка хлопця, то це буде цікаво подивитися, із зіставлення точок зору. Зберігайте оцінки найближчі люди!
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Celeron 1.7Ghz 2387,0 У мене є кілька інших, які я буду після пізніше. Чи повинні піти і зробити певну роботу. |
|
| |||
| |||
| 737,9 Майте на увазі я не зрозумів, мені довелося закрити всі заходи вниз. |
|
| |||
| |||
| Pentium 4 (Northwood) 2.8Ghz 3786,5 Дивно, що більше, ніж P4 Дейва 3.06GHZ |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чиновник: CJ's Top10 3DMark01/06 Результати тестів | SocialWarfare | Генеральний обладнання чат | 293 | 3 липня 2009 06:00 |
| CJ's 3DMark Benchmark цілому Top10 Результати | SocialWarfare | Генеральний обладнання чат | 7 | 13 травня 2009 09:02 |
| Counter Strike Source Video стрес тестів | robina80 | PC & консоль Gaming | 6 | 17 січня 2009 11:40 |
| 3DMark оцінки не настільки великий | Spencer2004 | Генеральний обладнання чат | 10 | 10 листопада 2008 09:31 |
| Перший пост | Kailash1909 | Тут Introduce Yourself | 3 | 8 грудня 2007 11:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |