![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Pentium 4 2,40 GHz 3310,1 Сега всичко, което трябва да направите, е да разбера как да се направят бързо. Всякакви предложения? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Само един начин можете да направите CPU-бързо, а това е от overclocking.
|
| |||
| |||
| чували за нея, но никога не влезе в нея. Всяко указатели? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Първото нещо, което трябва да направите, е да се види дали вашата дънна платка поддържа това.
| |||
| |||
| Не само mobo, ти ще трябва половина достойни BIOS. Ако вашият компютър е един от вас, закупени от строителя, като Пакард Бел или Dell (и т.н.), тогава може да имате някои проблеми, като много от PC строители заключване изложени опции в BIOS, ви дава възможност да overclock. За насоки, може да се намери тази полезна
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Dual Core 3.40 - рейтинг 4217
__________________ Jinnat Ul Хасан SEO блог - Как да достигне # 1 в Google Любовта Gadgets! Проверете Последни Gadgets Свободно уебсайтове SEO Преглед |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| heres ми CPU резултат: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Q6600 (overclocked да 3Ghz) - 11259
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това ще направя моя COMP катастрофата AMD 2800 +.