![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Pentium 4 2,40 GHz 3310,1 Nyní všechno co potřebujete udělat, je vymyslet, jak učinit rychleji. Nějaké návrhy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pouze jedním ze způsobů, jak můžete cpu rychlejší, a to prostřednictvím přetaktování.
|
| |||
| |||
| slyšel o tom, ale nikdy se do něj. Jakékoliv odkazy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| První věc, co musíte udělat, je zjistit, zda vaše základní deska podporuje.
| |||
| |||
| Nejen na mobo, budete potřebovat půl slušné bios. Pokud je váš počítač je jednou jste zakoupili od stavitele jako Packard Bell nebo Dell (atd.), pak můžete mít určité problémy, jak hodně ks stavitelů zámku z voleb v BIOSu vám umožní přetaktování. Pro odkazy, můžete najít užitečnou
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Duální Core 3.40 - skóre 4217
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - Jak jsem dosah # 1 v Google Love Gadgets! Podívejte se na nejnovější Gadgets Bezplatná aktualizace webových stránek SEO |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Heres my cpu skóre: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Q6600 (overclocked to 3Ghz) - 11259
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bude se tak můj comp krach AMD 2800 +.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Úředním: CJ v Top10 3DMark01/06 benchmark Skóre | SocialWarfare | Obecné Hardware Chat | 293 | 3. července 2009 06:00 |
| CJ je 3DMark Celkově Top10 Vzorové Skóre | SocialWarfare | Obecné Hardware Chat | 7 | 13. května 2009 09:02 |
| Counter Strike Zdroj Video stres Test Skóre | robina80 | PC a herní konzole | 6 | 17. ledna 2009 11:40 |
| 3DMark skóre není velký | Spencer2004 | Obecné Hardware Chat | 10 | 10. listopadu 2008 09:31 |
| První příspěvek | Kailash1909 | Představte Yourself Zde | 3 | 8. Prosinec 2007 11:00 |
| Thread Nástroje | |
| |