![]() |
|
| |||
| |||
| Pentium 4 2,40 GHz 3310,1 Τώρα το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι με ποιον τρόπο να κάνει πιο γρήγορα. Όποιες προτάσεις;; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μόνο ένας τρόπος για να κάνετε ένα cpu ταχύτερα, και ότι από το overclocking.
|
| |||
| |||
| ακούσει για αυτό, αλλά ποτέ δεν έχω σε αυτό. Κάθε υποδείξεις; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πρώτο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να δείτε αν σας μητρική πλακέτα υποστηρίζει.
| |||
| |||
| Οχι μόνο το mobo, θα πρέπει έως το ήμισυ της αξιοπρεπούς BIOS. Εάν το PC σας είναι μια που έχετε αγοράσει από έναν κατασκευαστή, όπως η Packard Bell ή Dell (κ.λπ.), τότε μπορεί να έχουν κάποια προβλήματα όπως πολλά τεμ οικοδόμοι κλειδώσετε τις επιλογές στο BIOS, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να overclock. Για το ζήτημα, μπορείτε να βρείτε αυτό helpful
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Dual Core 3.40 - Αποτέλεσμα 4217
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - Πώς θα φτάσετε στο Google # 1 Love Gadgets! Ελέγξτε την πιο πρόσφατη Gadgets Free Website SEO αναθεώρηση |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| heres μου cpu φιλοξενούμενων: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Q6600 (overclocked να 3GHz) - 11259
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| αυτό θα κάνει comp συντριβή μου AMD 2800 +.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η Επίσημη: CJ του top10 3DMark01/06 αναφοράς Βαθμολογίες | SocialWarfare | Γενική Συζήτηση Hardware | 293 | 3η Ιουλ 2009 06:00 |
| CJ του 3DMark Συνολικά top10 Benchmark Βαθμολογίες | SocialWarfare | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 13η Μαΐου 2009 09:02 |
| Counter Strike Πηγή Video ακραίων Βαθμολογίες | robina80 | PC & Console Gaming | 6 | 17 Ιαν 2009 11:40 |
| 3dmark αποτελέσματα που δεν μεγάλη | Spencer2004 | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 10 Νοε 2008 09:31 |
| Πρώτη θέση | Kailash1909 | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 3 | 8 Δεκ. 2007 11:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |