![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Pentium 4 2,40 GHz-es 3310,1 Most annyit kell tennie, hogy kitaláljuk, hogyan lehet gyorsabb. Any suggestions? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csak egy módon lehet egy gyorsabb processzor, és ez által overclocking.
|
| |||
| |||
| hallottam róla, de soha nem kaptam rá. Minden pointers? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az első dolog, amit meg kell tenned, hogy lássa el az alaplap támogatja azt.
| |||
| |||
| Nem csak a mobo, akkor szüksége lesz egy fél tisztességes BIOS. Ha a számítógépen egy már megvásárolt egy építője, mint a Dell vagy a Packard Bell (ETC), akkor előfordulhat, hogy bizonyos problémák, mint egy csomó pc építők zárják ki a lehetőségeket a BIOS lehetővé teszi, hogy overclock. A mutat, akkor lehet találni ezt az információt
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Dual Core 3,40 - pontszám 4217
__________________ Jinnat Ul. Hászán SEO Blog - Hogyan érhetek el a Google # 1 Love Modulok! Ellenőrizze a legfrissebb Modulok Free Website SEO ellenőrzés |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Heres my cpu pontszám: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Q6600 (overclocked a 3GHz) - 11259
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tervezik-e, hogy én kötelező crash AMD 2800 +.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hivatalos: CJ's Top10 3DMark01/06 referenciaértékről Scores | SocialWarfare | Általános fémáru Chat | 293 | 3. július 2009 06:00 |
| CJ's 3DMark Általános Top10 Benchmark Scores | SocialWarfare | Általános fémáru Chat | 7 | 13. május 2009 09:02 |
| Counter Strike Source Video stresszteszt Scores | robina80 | PC és konzol játékok | 6 | 17. január 2009 11:40 |
| 3dmark pontszámok nem az a nagy | Spencer2004 | Általános fémáru Chat | 10 | 10. november 2008 09:31 |
| First post | Kailash1909 | Itt mutasd meg magadat | 3 | 8. december 2007 11:00 |
| Téma eszközök | |
| |