![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Pentium 4 2,40 GHz, 3310,1 Dabar viskas, ką reikia padaryti, tai suprasite, kaip padaryti greičiau. Any suggestions? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tik į vieną pusę galite padaryti CPU greitesnis, ir tai pagal įsijungimas.
|
| |||
| |||
| girdėjau apie tai, bet niekada pateko į jį. Bet pointers? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pirmas dalykas, kurį turite padaryti, tai žiūrėkite, jeigu jūsų pagrindinė plokštė palaiko.
| |||
| |||
| Ne tik MOBO, jums reikia pusė padorus BIOS. Jei jūsų kompiuteryje yra vienas iš jūsų, įsigytų iš pavyzdžiui, Packard Bell "arba" Dell "(ETC), statybininkas tada tu gali turėti tam tikrų su PC statybininkai daug problemų lokauto puslapį į BIOS leidžia jums overclock. Jei pageidaujate, galite rasti tai naudinga
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Dual Core 3.40 - Partitūra 4.217
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - Kaip pasiekti Google # 1 Meilė Gadgets! Patikrinkite Paskutinės gadgets Free Website SEO Apžvalga |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Heres my CPU Score: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Q6600 (Overclocked iki 3GHz) - 11.259
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bus tai, kad mano comp crash AMD 2800 +.