![]() |
|
| |||
| |||
| Pentium 4 2,40 GHz 3310,1 Tagad visas man jādara, ir izdomāt, kā padarīt ātrāku. Any suggestions? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikai viens veids, jūs varat CPU ātrāk, un tas ir pa overclocking.
|
| |||
| |||
| dzirdējuši par to, bet nekad got tajā. Jebkuras norādes? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pirmā lieta, kas Jums jādara, ir redzēt, ja jūsu mātesplates atbalsta.
| |||
| |||
| Ne tikai MOBO, jums būs nepieciešama puse pienācīgas BIOS. Ja jūsu dators ir viens esat iepirktas no būvētājs, kā Packard Bell vai Dell (utt), tad Jums varētu būt par daudz pc celtnieku problēmas, lock out iespējas BIOS, kas ļauj jums OVERCLOCK. Lai uzzinātu, jūs varat atrast varētu būt noderīgas
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Dual Core 3,40 - Score 4.217
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blogs - Kā varu sasniegt # 1 in Google Mīlestība Gadgets! Pārbaudiet Jaunākās sīkrīku Free Website SEO Review |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| heres my cpu score: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Q6600 (overclocked līdz 3Ghz) - 11.259
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| būs tas padara mani comp crash AMD 2800 +.