![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pentium 4 2,40 GHz 3310,1 Teraz všetko čo potrebujete urobiť, je vymyslieť, ako urobiť rýchlejšie. Nejaké návrhy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Len jedným zo spôsobov, ako môžete cpu rýchlejšie, a to prostredníctvom přetaktování.
|
| |||
| |||
| počul o tom, ale nikdy sa do neho. Akékoľvek odkazy? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prvá vec, čo musíte urobiť, je zistiť, či vaša základná doska podporuje.
| |||
| |||
| Nielen na Mobo, budete potrebovať pol dôstojnej bios. Ak je váš počítač je raz ste zakúpili od stavajúci ako Packard Bell alebo Dell (atď), potom môžete mať určité problémy, ako veľa ks staviteľov zámku z volieb v BIOSu vám umožní přetaktování. Pre odkazy, môžete nájsť užitočnú
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Duálny Core 3.40 - skóre 4217
__________________ Jinnat Ul Hasan SEO Blog - Ako som dosahu # 1 v Google Love Gadgets! Pozrite sa na najnovšie Gadgets Bezplatná aktualizácia webových stránok SEO |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Heres my cpu skóre: |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Q6600 (overclocked to 3Ghz) - 11259
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bude sa tak môj comp krach AMD 2800 +.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Úradnom: CJ v Top10 3DMark01/06 benchmark Skóre | SocialWarfare | Všeobecné Hardware Chat | 293 | 3. júla 2009 06:00 |
| CJ je 3DMark Celkovo Top10 Vzorové Skóre | SocialWarfare | Všeobecné Hardware Chat | 7 | 13. mája 2009 09:02 |
| Counter Strike Zdroj Video stres Test Skóre | robina80 | PC a herné konzoly | 6 | 17. januára 2009 11:40 |
| 3DMark skóre nie je veľký | Spencer2004 | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 10. novembra 2008 09:31 |
| Prvý príspevok | Kailash1909 | Predstavte Yourself Tu | 3 | 8. December 2007 11:00 |
| Thread Tools | |
| |