![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Току-що построена система и имат Q8200 в него (по бюджет Аз знам, но това е доста бързо), и аз просто било предложено Xeon X3360 за £ 50 и се чудех дали да го вземете? Онлайн са добър £ 200 + така че винаги може да иБей, че предполагам ще е малко да ме по-добра ефективност в игрите ми Q8200? Тя е по-висока скорост и часовника, като Xeon, повече кеш от терористични (12Mb, в сравнение с 4MB) Но това не е всичко часовник скорости и кеша на процесора света. Както и да е, това ще бъде добър трансфер за мен? Наздраве, Razer. |
|
| |||
| |||
| Няма значение, Mobo ми не е съвместим с нея anywho, че избягва капана = P |
|
| |||
| |||
| Бих го и Ebay го! Ница върху печалбата, че ако тя се отнася и за 200. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво ще кажеш за покупка и продажба го тук за разходите LOL Аз ще подложиха зарчета и да видим какво можем да направим ![]() В X3360 е същото като на Q9550, неговото действително направени за сървъри, има по-висок рейтинг топлинна и използва по-малко волта
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Аз може и да го взема само за печалба от нея. Ще бъде много хубаво! Моят mobo няма право чипсет така че, ако се хване за нея, аз ще го продава. Не съм сигурен дали съм разрешено иБей линкове тук, защото аз съм не е donator и по този начин не могат да продават, но аз ще ви афиш на това, което получавате. |
|
| |||
| |||
| Изглежда, че ще се продават на чип във вторник за £ 200 за Ebay, ако той пристига. Ако anyones интересуват, PM мен и аз ще ви линк към иБей търг. Моите извинения Дейв, ако това нарушава правилата! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
|
| |||
| |||
| Мога да направя, беше известен интерес в моя Q8200, може да постави това. Отивате да получите Q9550, ако моите Q8200 важи и за прилични пари. Ще пост на темата, когато се получи нещо. Наздраве Serverguy =) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Твърде много процесор се използва? | chrismorris730 | Общи Софтуер Чат | 7 | 16-ти септември 2008 11:28 |
| Помощ какъв процесор харесвам помагам | samwar003 | Процесори, дънни платки & RAM | 20 | 5-и парламентарен Фев 2008 07:41 |
| Имате нужда от помощ за процесор. | banjo7 | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 29 Дек 2007 10:14 |
| Кои процесор | deeajz | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 22 Дек 2007 16:20 |
| Кои процесор? | mcdden2 | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 18 Окт 2007 07:01 |
| Нишка Инструменти | |
| |