![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem právě postavený systém, a mají v ní Q8200 (rozpočtová já vím, ale je to dost rychle) a já jsem jen byl nabídnut Xeon X3360 za 50 liber, a věděl, pokud bych si to vyzvednout? Online jsou dobré £ 200 + tak bych mohl vždy eBay je Předpokládám bit by mě lepší výkon ve hrách můj Q8200? Má vyšší rychlosti hodin a byl Xeon, více paměti, než teroristické (12Mb, ve srovnání s 4Mb), ale to není vše hodin rychlosti a cache v procesoru světě. Každopádně by to být dobré zvednout pro mě? Nazdraví, Razer. |
|
| |||
| |||
| Nezáleží na tom, my Mobo není kompatibilní s anywho, vyhnout se této pasti = P |
|
| |||
| |||
| Já bych si to a ebay to! Pěkný zisk na to, že pokud jde o 200. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak se o nákup a prodej je zde pro náklady lol Dám za DICE a vidět, co to umí ![]() V X3360 je stejný jako Q9550, jeho skutečně pro servery, má vyšší tepelnou hodnocení a použití méně voltů
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Já bych stejně si to vyzvednout pouze v hotovosti na ni. By bylo docela hezké! Moje mobo nemá právo čipset tak když uchopil ji budu prodávat. Nejste si jisti, pokud jsem dovoleno eBay odkazy na tu cos I'm není donator a tudíž nemůže prodat, ale budu vás průběžně o tom, co mám. |
|
| |||
| |||
| Vypadá to, že budu prodávat čip v úterý za 200 liber na eBay, pokud se dostaví. Pokud anyones zajímá, PM mě a budu vám odkaz na eBay aukce. Omlouvám se, pokud to Dave porušuje pravidla! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
|
| |||
| |||
| Bych mohl udělat, byl zájem o některé mé Q8200, může dát nahoru. Chystáte se na Q9550, když je moje Q8200 jde o slušné haléře. Zveřejníme do vlákna, když jsem si některé novinky. Nazdraví Serverguy =) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Příliš mnoho procesorů používá? | chrismorris730 | Obecné Software Chat | 7 | 16. Září 2008 11:28 |
| Nápověda jaký procesor prosím pomozte | samwar003 | Procesory, základní desky & RAM | 20 | 5. únor 2008 07:41 |
| Potřebujete pomoc na procesoru. | banjo7 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 29. prosince 2007 10:14 |
| Který procesor | deeajz | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 22. prosinec 2007 16:20 |
| Který procesor? | mcdden2 | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 18. října 2007 07:01 |
| Thread Nástroje | |
| |