μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Ισχυρή επεξεργαστή, αλλά είναι για μένα;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 11 Ιουν 2009, 02:16
Μέλος Ομάδα

Default Ισχυρή επεξεργαστή, αλλά είναι για μένα;

Μόλις κατασκευαστεί ένα σύστημα και να έχει σε αυτό Q8200 (Προϋπολογισμός ξέρω αλλά είναι πολύ γρήγορος) και έχω μόλις προσέφερε Xeon X3360 £ 50 και για να ξέρω αν πρέπει να διαλέξω το πάνω; Online που πρόκειται για μια καλή £ 200 + γι 'αυτό πάντα eBay θα μπορούσε να είναι λίγο υποθέτω θα ήταν να με κάνετε καλύτερες επιδόσεις σε παιχνίδια Q8200 πάνω μου; Έχει υψηλότερη ταχύτητα ρολογιού και είναι ένα Xeon, περισσότερο από μια τρομοκρατική cache (12Mb, σε σύγκριση με 4MB) αλλά δεν είναι όλα ρολόι ταχύτητες και cache στον επεξεργαστή κόσμο.

Τέλος πάντων, αυτό θα είναι μια καλή ανάκαμψη για μένα;

Cheers, Razer.
Old 11 Ιουν 2009, 03:40
Μέλος Ομάδα

Δεν έχει σημασία, μου Mobo δεν είναι συμβιβάσιμη με την anywho, να αποφευχθεί η παγίδα = P
Old 11 Ιουν 2009, 08:21
Μέλος Ομάδα

Θα ήθελα να το ebay και να διαχωρίζουν τη θέση τους! Κέρδη από τη Νίκαια που, αν ισχύει και για 200.
Old 11 Ιουν 2009, 09:11
Συντονιστής Ομάδας

Πόσο σχετικά με την αγορά και για την πώλησή του κόστους εδώ για lol
Θα το θέσω υπό DICE και να δούμε τι μπορεί να κάνει

Η X3360 είναι το ίδιο με τον Q9550, τα πραγματικά για διακομιστές, έχει υψηλότερη βαθμολογία και θερμικές χρήσεις λιγότερο volts

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 11 Ιουν 2009, 09:41
Μέλος Ομάδα

Θα μπορούσε κάλλιστα Σήκωσε το μόνο και μόνο για να σε μετρητά για αυτό. Θα είναι πολύ ωραία!

Mobo μου δεν έχει το δικαίωμα chipset ώστε αν αποκτήσει κανείς αυτό, εγώ θα πωλούν.

Δεν είμαι σίγουρος αν επιτρέπεται eBay συνδέσμους εδώ cos δεν είμαι donator και συνεπώς δεν μπορεί να πουλήσει, αλλά εγώ θα σας κρατούν δημοσιεύτηκε σε ό, τι έχω.
Old 12 Ιουν 2009, 15:24
Μέλος Ομάδα

Μάλλον εγώ θα την πώληση των τσιπ την Τρίτη για £ 200 για ebay, αν φτάνει. Αν ενδιαφέρεστε anyones, ΑΣ μου και θα σας συνδέσει με το eBay πλειστηριασμού.

Ζητώ συγγνώμη αν αυτό Dave διακοπές τους κανόνες!
Old 18η Ιουν. 2009, 15:14
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Razer View Post
Μάλλον εγώ θα την πώληση των τσιπ την Τρίτη για £ 200 για ebay, αν φτάνει. Αν ενδιαφέρεστε anyones, ΑΣ μου και θα σας συνδέσει με το eBay πλειστηριασμού.

Ζητώ συγγνώμη αν αυτό Dave διακοπές τους κανόνες!
Μπορείτε να τοποθετήσετε το σύνδεσμο στην CJ Μεταχειρισμένα Marketplace και, στη συνέχεια, ότι η σύνδεση με το νήμα σε αυτό.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 18η Ιουν. 2009, 15:17
Μέλος Ομάδα

Θα ήθελα να κάνω, είχε κάποιο συμφέρον να μου Q8200, που μπορεί να θέσει πάνω. Πηγαίνοντας να τον Q9550 αν μου Q8200 ισχύει και για την αξιοπρεπή πέννες. Θα μετά ένα νήμα όταν έχω κάποια νέα.

Cheers Serverguy =)
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πάρα πολύ επεξεργαστή που χρησιμοποιείται; chrismorris730 Γενικά Λογισμικό Chat 7 16η Σεπ 2008 11:28
Βοήθεια τι επεξεργαστή βοήθεια παρακαλώ samwar003 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 20 5 Φεβ 2008 07:41
Χρειάζεστε βοήθεια για επεξεργαστή. banjo7 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 29 Δεκ. 2007 10:14
Ποια επεξεργαστή deeajz Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 2 22 Δεκ. 2007 16:20
Ποια επεξεργαστή; mcdden2 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 4 18 Οκτ 2007 07:01
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.