![]() |
|
| |||
| |||
| Μόλις κατασκευαστεί ένα σύστημα και να έχει σε αυτό Q8200 (Προϋπολογισμός ξέρω αλλά είναι πολύ γρήγορος) και έχω μόλις προσέφερε Xeon X3360 £ 50 και για να ξέρω αν πρέπει να διαλέξω το πάνω; Online που πρόκειται για μια καλή £ 200 + γι 'αυτό πάντα eBay θα μπορούσε να είναι λίγο υποθέτω θα ήταν να με κάνετε καλύτερες επιδόσεις σε παιχνίδια Q8200 πάνω μου; Έχει υψηλότερη ταχύτητα ρολογιού και είναι ένα Xeon, περισσότερο από μια τρομοκρατική cache (12Mb, σε σύγκριση με 4MB) αλλά δεν είναι όλα ρολόι ταχύτητες και cache στον επεξεργαστή κόσμο. Τέλος πάντων, αυτό θα είναι μια καλή ανάκαμψη για μένα; Cheers, Razer. |
|
| |||
| |||
| Δεν έχει σημασία, μου Mobo δεν είναι συμβιβάσιμη με την anywho, να αποφευχθεί η παγίδα = P |
|
| |||
| |||
| Θα ήθελα να το ebay και να διαχωρίζουν τη θέση τους! Κέρδη από τη Νίκαια που, αν ισχύει και για 200. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πόσο σχετικά με την αγορά και για την πώλησή του κόστους εδώ για lol Θα το θέσω υπό DICE και να δούμε τι μπορεί να κάνει ![]() Η X3360 είναι το ίδιο με τον Q9550, τα πραγματικά για διακομιστές, έχει υψηλότερη βαθμολογία και θερμικές χρήσεις λιγότερο volts
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Θα μπορούσε κάλλιστα Σήκωσε το μόνο και μόνο για να σε μετρητά για αυτό. Θα είναι πολύ ωραία! Mobo μου δεν έχει το δικαίωμα chipset ώστε αν αποκτήσει κανείς αυτό, εγώ θα πωλούν. Δεν είμαι σίγουρος αν επιτρέπεται eBay συνδέσμους εδώ cos δεν είμαι donator και συνεπώς δεν μπορεί να πουλήσει, αλλά εγώ θα σας κρατούν δημοσιεύτηκε σε ό, τι έχω. |
|
| |||
| |||
| Μάλλον εγώ θα την πώληση των τσιπ την Τρίτη για £ 200 για ebay, αν φτάνει. Αν ενδιαφέρεστε anyones, ΑΣ μου και θα σας συνδέσει με το eBay πλειστηριασμού. Ζητώ συγγνώμη αν αυτό Dave διακοπές τους κανόνες! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
|
| |||
| |||
| Θα ήθελα να κάνω, είχε κάποιο συμφέρον να μου Q8200, που μπορεί να θέσει πάνω. Πηγαίνοντας να τον Q9550 αν μου Q8200 ισχύει και για την αξιοπρεπή πέννες. Θα μετά ένα νήμα όταν έχω κάποια νέα. Cheers Serverguy =) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πάρα πολύ επεξεργαστή που χρησιμοποιείται; | chrismorris730 | Γενικά Λογισμικό Chat | 7 | 16η Σεπ 2008 11:28 |
| Βοήθεια τι επεξεργαστή βοήθεια παρακαλώ | samwar003 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 20 | 5 Φεβ 2008 07:41 |
| Χρειάζεστε βοήθεια για επεξεργαστή. | banjo7 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 29 Δεκ. 2007 10:14 |
| Ποια επεξεργαστή | deeajz | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 22 Δεκ. 2007 16:20 |
| Ποια επεξεργαστή; | mcdden2 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 18 Οκτ 2007 07:01 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |