![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ive 'pravedan izgrađen sustav i imate u njoj Q8200 (Proračun znam, ali je prilično brza), te sam upravo ponudio Xeon X3360 za £ 50 i bio zadivljen, ako bih trebao to podići? Online they're dobar £ 200 + pa sam mogla uvijek eBay Pretpostavljam da bi ga se pomalo me bolje performanse u igrama nad mojim Q8200? Ona ima veći clock brzine i kao Xeon, više nego cache teroristiccke (12Mb, u usporedbi s 4MB), ali to nije sve clock brzine i priručne memorije u procesor svijetu. U svakom slučaju, ovo će biti dobra pokupiti za mene? Klicati, Razer. |
|
| |||
| |||
| Bez obzira, moj Mobo nije kompatibilan sa Internet anywho, izbjeći zamku da = P |
|
| |||
| |||
| Htio bi ga i on ebay off! Nice na dobit da ako ide za 200. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kako o kupnji i prodaji na tu cijenu lol Ja ću staviti pod dice i vidjeti što možemo učiniti ![]() The X3360 je isti kao i Q9550, njegove zaista napravio za servere, ima viši rating toplinska i koristi manje volts
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Možda ću i to podići samo u gotovini na sebi. Bila bi jako lijepo! Moj mobo nema pravo chipset pa ako JA dobiti to, ja ću ga prodaje. Niste sigurni, ako sam dozvoljeni linkovi na eBay ovdje cos I'm a ne donator i stoga ne može prodati, ali ja ću vas objavljeno što sam dobiti. |
|
| |||
| |||
| Izgleda da ću se prodaje čip u utorak za £ 200 na ebay, ako ga stigne. Ako anyones zainteresirani, PM me i ja ću vam link na eBay aukciji. Moje isprike ako je ovo Dave narušava pravila! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
|
| |||
| |||
| Možda ću učiniti, imao je neki interes u mom Q8200, svibanj put da gore. Idući u dobiti ako moje Q9550 za Q8200 ide pristojno novčana jedinica. Hoće post a nit kad sam dobiti neke novosti. Živjeli Serverguy =) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Previše se koristi procesor? | chrismorris730 | Općenito Software Chat | 7 | 16. Ruj 2008 11:28 |
| Pomoć što procesor ugoditi pomoć | samwar003 | CPU, Matične ploče i RAM | 20 | 5. veljača 2008 07:41 |
| Trebate li pomoć na procesor. | banjo7 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 29. prosinac 2007 10:14 |
| Koji procesor | deeajz | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 22. prosinac 2007 16:20 |
| Koji procesor? | mcdden2 | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 18. listopad 2007 07:01 |
| Thread Tools | |
| |