![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Most épül a rendszer, és van benne Q8200 (Budget tudom, de nagyon gyors) és a Most felajánlották Xeon X3360 for £ 50 és arra gondoltam, ha kell, vedd fel! Online vannak jó £ 200 + így mindig eBay azt gondolom azt, hogy kicsit nekem is jobb teljesítményre a játékok fölött Q8200? A magasabb órajel és egy Xeon, több, mint egy terrorista cache (12Mb képest 4Mb) de ez még nem minden óra sebességet és a gyorsítótár a processzor világ. Mindegy, hogy ez egy jó pick up for me? Cheers, Razer. |
|
| |||
| |||
| Nem számít, én Mobo nem kompatibilis vele anywho, elkerülhető, hogy a csapda = P |
|
| |||
| |||
| Én értem, valamint eBay le! Szép nyereséget, hogy ha jön 200. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi lenne, felvásárlási és eladási ez itt a költség lol Azt fogja állítani, hogy a DICE és nézd, mit tehetünk ![]() Az X3360 esetében ugyanaz, mint a Q9550, hogy valóban tenni a szerverek, a magasabb hőmérsékleti értékelése és felhasználási kevésbé volt
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy jól vedd fel csak azért, hogy készpénz van. Meglehetősen szép! Saját mobo nincs joga chipset így ha elér, akkor leszek eladásuk. Nem vagyok biztos benne, hogy lehetővé eBay linkek itt, mert én nem vagyok donator és így nem tudja eladni, de én tartja meg felkerül, amit kap. |
|
| |||
| |||
| Úgy néz ki, mint én értékesítette a chip kedden a 200 £ az ebay, ha megérkezik. Ha anyones érdekelt, PM nekem, és én, hogy a link eBay aukción. Elnézést, ha ezt Dave szünetek a szabályokat! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy igen, volt némi érdeklődés az én Q8200 is tedd azt fel. Megy, hogy a Q9550, ha a Q8200 megy a tisztességes pennyt. Will elküldeni egy téma, amikor egy kis hír. Cheers Serverguy =) |