![]() |
|
| |||
| |||
| ביצעתי רק בנו מערכת יש בה Q8200 (תקציב אני יודע אבל זה די מהר) ואני כבר עתה מוצעות א Xeon X3360 עבור £ 50 ו תהיתי אם אני צריך לקחת את זה? הם מחוברים טוב £ 200 + אז אני תמיד יכול eBay את זה אני מניח שזה היה מעט לתת לי ביצועים טובים יותר במשחקים מעל Q8200 שלי? יש לו מהירות שעון גבוהה יותר וכן להיות Xeon, יותר מאשר מטמון מחבל (12Mb, לעומת 4Mb) אבל זה לא הכל במהירויות השעון ואת המטמון של המעבד העולם. בכל מקרה, זה היה להיות טוב להרים בשבילי? Cheers, Razer. |
|
| |||
| |||
| לא משנה, Mobo שלי אינו תואם את זה anywho, נמנעו כי פיך P = |
|
| |||
| |||
| אני מעוניין לקבל אותו eBay אותה! רווח יפה, אם כי על זה מגיע ל 200. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה דעתך על לקנות את זה ומכירה את זה כאן עבור עלות LOL אני מוכן לשים את זה תחת הקוביות ולראות מה הוא יכול לעשות ![]() את X3360 זהה Q9550, את באמת עשה עבור שרתים, בעלת דירוג גבוה של חום ומשתמש פחות volts
|
| |||
| |||
| אני עלול לקחת את זה רק כדי לפדות על זה. יהיה ממש נחמד! Mobo שלי אין את הזכות שבבים אז אם אני להשיג את זה, אני יהיה למכור אותו. לא בטוח אם אני מותרת על eBay קישורים כאן חסת עלים אני לא donator ולכן אינו יכול למכור, אבל אני נשמור לך על מה אני פורסם לקבל. |
|
| |||
| |||
| נראה כאילו אני יהיה למכור את הצ 'יפ ביום שלישי עבור £ 200 on eBay, אם זה יגיע. אם מעוניינים anyones, PM לי ואני יהיה לך את הקישור eBay המכירה. אזור Apologies דייב אם זה שובר את הכללים! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
|
| |||
| |||
| אני עלול לעשות, היו כמה העניין שלי Q8200, עשויה לשים את זה. הולך על Q9550 אם את הולכת ל Q8200 הגון pennies. האם לפרסם את התגובה כאשר אני קצת חדשות. לחיים Serverguy =) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| יותר מדי מעבד בשימוש? | chrismorris730 | כללי תוכנות צ 'אט | 7 | 16 ספטמבר 2008 11:28 |
| מה מעבד עזרה בבקשה עזרה | samwar003 | CPUs, Motherboards & RAM | 20 | ה -5 בחודש פברואר 2008 07:41 |
| צריך עזרה על המעבד. | banjo7 | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 29 דצמבר 2007 10:14 |
| איזה מעבד | deeajz | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 22 דצמבר 2007 16:20 |
| איזה מעבד? | mcdden2 | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 18 אוקטובר 2007 07:01 |
| שרשרת כלים | |
| |