![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš ką tik pastatyti sistemą ir Q8200 ir jis (biudžetas aš žinau, bet tai gana greitai) ir aš ką tik buvo pasiūlyta Xeon X3360 už £ 50 ir was wondering if I should pick it up? Online jie geri £ 200 + tiek galiu visada eBay tai manau būtų jis šiek tiek mane geresnių rezultatų žaidimų per mano Q8200? Ji didesnė taktinį dažnį ir yra Core, talpyklos daugiau nei teroristų (12MB, palyginti su 4Mb), bet ne visi laikrodis greičiu ir talpyklos procesoriumi pasaulyje. Anyway, Ar tai geras pasirinkimas už mane? Cheers, Razer. |
|
| |||
| |||
| Nesvarbu, mano MOBO yra nesuderinamas su jos anywho, vengti, kad spąstai = P |
|
| |||
| |||
| Norėčiau jį gauti ir eBay it off! Nice pelną, kad jei jis eina į 200. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kaip apie ją perkant ir parduodant jį čia kaina lol Aš atlikau jį pagal DICE ir pažiūrėti, ką jis gali padaryti ![]() X3360 yra kaip Q9550 pats, jo tikrai padarė serverių, yra didesnė šilumos įvertinimas ir naudoja mažiau voltų
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Galbūt aš gerai pasiimti tik pinigų ir jai. Būtų visai nice! Mano MOBO neturi teisės Chipset todėl, jei aš griebtis to, būsiu ją parduoti. Not sure if I'm leidžiama eBay nuorodos čia cos I'm not Donator ir todėl negali parduoti, bet I'll keep you posted on Ką aš gausiu. |
|
| |||
| |||
| Looks like I'll be pardavimo antradienį lustą, skirtą eBay 200 £, jei jis atvyksta. Jei anyones domina, PM me and I'll link jus eBay aukcione. Mano atsiprašome Dave jei tai pertraukų taisyklės! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
|
| |||
| |||
| Galiu padaryti, turėjo tam tikrą mano Q8200 interesus, gali įdėti, kad ne. Going to get Q9550, jei mano Q8200 eina padorių centus. Bus iškabinti thread when I get kai naujienos. Cheers Serverguy =) |