![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I've just budowy systemu i mają w nim Q8200 (Budżet wiem ale dość szybko) i I've just zostały zaproponował Xeon X3360 for £ 50 i was wondering if I powinien to odebrać? Online they're a good £ 200 + więc mogę eBay zawsze to mi się bit mnie byłoby to lepsze wyniki w grach na moim Q8200? Ma wyższe prędkości zegara i będąc Xeon, Wikisłowniku więcej niż terrorystycznych (12MB, w porównaniu do 4Mb), ale to jeszcze nie wszystko prędkość zegara i pamięci podręcznej w procesorze świata. Anyway, to jest to dobry wybór dla mnie? Cheers, Razer. |
|
| |||
| |||
| Nie ma znaczenia, moja Mobo nie jest zgodny z anywho to, że unika pułapki = P |
|
| |||
| |||
| I'd get it eBay i ją! Nice zysku na to, że jeśli idzie o 200. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak na temat kupowania i sprzedawania go tutaj kosztów lol Będę je pod DICE i zobaczyć, co można zrobić ![]() W X3360 jest taka sama jak Q9550, jej naprawdę dla serwerów, ma wyższy rating termiczne i zużywa mniej V
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| I może również odebrać to tylko gotówki na to. Byłoby bardzo miło! Moje Mobo nie ma prawa chipsetu więc jeśli mogę złapać go, I'll be sprzedając je. Not sure if I'm dozwolone eBay linki tutaj cos I'm not a donator i dlatego nie może sprzedać, ale I'll keep you posted co dostaję. |
|
| |||
| |||
| Wygląda na to, że będę sprzedaży chipa we wtorek do £ 200 na ebay, jeśli przylatuje. Jeśli interesuje anyones, PM me and I'll link do aukcji w serwisie eBay. Moje przeprosiny Dave jeśli ta łamie przepisy! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
|
| |||
| |||
| I może zrobić, miał pewne zainteresowanie moim Q8200, że może narazić się. Przechodzenie do uzyskania Q9550, jeśli mój Q8200 się do godnej groszy. Czy po up wątek kiedy trochę nowości. Cheers Serverguy =) |
![]() |
|
| Zakładki |