![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Eu v-am construit un sistem şi să aibă un Q8200 in ea (buget ştiu, dar e destul de repede) şi am fost oferit un Xeon X3360 de £ 50 si a fost intrebat daca ar trebui să o iau? Online ele sunt un bun de £ 200 +, aşa că am putea-o întotdeauna eBay Presupun pic ar fi sa-mi aduci o performanţă mai bună în jocuri peste Q8200 meu? Ea are o mai mare viteza de ceas şi fiind o Xeon, cache-ul mai mult de un terorist (12Mb, comparativ cu 4MB) dar nu toate viteze de ceas şi în cache-ul de procesor lume. Oricum, acest lucru ar fi un bun ridica pentru mine? Noroc, Razer. |
|
| |||
| |||
| Nu contează, Mobo meu nu este compatibil cu aceasta anywho, evitată capcana că = P |
|
| |||
| |||
| Aş lua-o şi Ebay-o! Mă bucur că pe profit în cazul în care acesta este valabil pentru 200. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce zici de-o cumpărare şi de vânzare-o pe aici pentru costul lol Am pus-o sub va DICE si sa vedem ce se poate face ![]() De X3360 este aceeaşi cu Q9550, sa făcut cu adevărat pentru servere, are o mai mare termice de rating şi utilizează mai puţin de volţi
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Bine s-ar putea sa o iau doar pentru a obţine profit din aceasta. Ar fi destul de frumos! Meu mobo nu au dreptul de chipset-ul, deci, dacă am face rost de el, voi fi de vânzare-o. Nu este sigur dacă sunt permise link-urile de pe eBay aici pentru ca nu sunt un donator şi, astfel, nu poate vinde, dar voi tine la curent cu privire la ceea ce am. |
|
| |||
| |||
| Se pare ca voi fi de vânzare de pe chip marţi pentru £ 200 pe eBay, în cazul în care acesta ajunge. Dacă anyones interesat, PM-mă şi voi link-ul te la eBay licitaţie. Scuzele mele, dacă acest lucru Dave pauze de reguli! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
|
| |||
| |||
| S-ar putea face, a avut un interes în unele meu Q8200, care poate pune în sus. Mergi la a lua în Q9550, dacă-mi Q8200 merge decent pentru mărunţiş. Va posta un fir până când ajung unele ştiri. Noroc Serverguy =) |