![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som práve postavený systém, a majú v nej Q8200 (rozpočtová já vím, ale je to dosť rýchlo) a já jsem jen bol ponúknutý Xeon X3360 za 50 libier, a vedel, ak by som si to vyzdvihnúť? Online sú dobré £ 200 + tak bych mohl vždy eBay je Predpokladám bit by mě lepší výkon v hrách môj Q8200? Má vyššej rýchlosti hodín a bol Xeon, viac pamäte, ako teroristické (12Mb, v porovnaní s 4Mb), ale to nie je všetko hodín rýchlosti a cache v procesore svete. Každopádne by to byť dobré zvednout pre mňa? Nazdraví, Razer. |
|
| |||
| |||
| Nezáleží na tom, my Mobo nie je kompatibilný s anywho, vyhnúť sa tejto pasce = P |
|
| |||
| |||
| Já bych si to a ebay to! Pěkný zisk na to, že pokiaľ ide o 200. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako sa o nákup a predaj je tu pre náklady lol Dám za DICE a vidieť, čo to vie ![]() V X3360 je rovnaký ako Q9550, jeho skutočne pre servery, má vyššiu tepelnú hodnotenia a použitie menej voltů
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Já bych stejně si to vyzdvihnúť iba v hotovosti na ňu. By bolo docela hezké! Moja Mobo nemá právo čipset tak keď uchopil ju budem predávať. Nie ste si istí, ak som dovolené eBay odkazy na tu cos I'm nie je donatori a preto nemôže predať, ale budem vás priebežne o tom, čo mám. |
|
| |||
| |||
| Vyzerá to, že budem predávať čip v utorok za 200 libier na eBay, keď sa dostaví. Ak anyones zaujíma, PM mě a budem vám odkaz na eBay aukcie. Ospravedlňujem sa, ak to Dave porušuje pravidlá! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
|
| |||
| |||
| By som mohol urobiť, bol záujem o niektoré moje Q8200, môže dať hore. Chystáte sa na Q9550, keď je moje Q8200 ide o dôstojnej halierov. Zverejníme do vlákna, keď som si niektoré novinky. Nazdraví Serverguy =) |