![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Иве 'праведан изграђен систем и имате у њој К8200 (Буџет знам, али је прилично брза), те сам управо понудио Ксеон Кс3360 за 50 £ и био задивљен, ако бих требао то подићи? Онлине тхеы'ре добар £ 200 + па сам могла увек еБаы Претпостављам да би га се помало ме боље перформансе у играма над мојим К8200? Она има већи цлоцк брзине и као Ксеон, више него цацхе терористиццке (12Мб, у поређењу са 4МБ), али то није све цлоцк брзине и приручну меморије у процесор свету. У сваком случају, ово ће бити добра покупити за мене? Клицање, Разер. |
|
| |||
| |||
| Без обзира, мој Мобо није компатибилан с то аныухо, избећи замку да = П |
|
| |||
| |||
| Хтео би га и он ебаы офф! Нице на добит да ако иде за 200. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Како о куповини и продаји на ту цену лол Ја ћу ставити под дице и видети шта можемо учинити ![]() Тхе Кс3360 је исти као и К9550, његове заиста направљен за сервере, има виши ратинг топлотна и користи мање волтс
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Можда ћу и то подићи само у готовини на себи. Била би јако лепо! Мој мобо нема право цхипсет па да ЈА добити то, ја ћу га продаје. Нисте сигурни, ако сам дозвољени линкови на еБаы овде цос И'м а не донатор и стога не може продати, али ја ћу вас објављено што сам добити. |
|
| |||
| |||
| Изгледа да ћу се продаје чип у уторак за 200 £ на ебаы, ако га стигне. Ако аныонес заинтересовани, ПМ ме и ја ћу вам линк на еБаы аукцији. Моје извињења ако је ово Даве нарушава правила! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
|
| |||
| |||
| Можда ћу учинити, имао је неки интерес у мом К8200, мај пут да горе. Идући у добити ако моје К9550 за К8200 иде пристојно новчана јединица. Хоће пост а нит кад сам добити неке новости. Живели Сервергуы =) |