![]() |
|
| |||
| |||
| Sadece bir sistem inşa ettik ve (Bütçe olarak biliyorum ama bu çok hızlı) ve sadece £ 50 a Xeon X3360 teklif edildim ve bunu almak gerektiğini merak ediyorum bir Q8200 var mı? Online onlar iyi £ 200 + ettiğiniz ben her zaman ben biraz da bana Q8200 üzerinde oyunda daha iyi performans elde edeceğini varsayalım eBay ki? Bu bir terörist (12Mb daha Xeon olmak, daha fazla önbellek, 4MB kıyasla daha yüksek bir saat hızı vardır) ama bütün saat hızları ve önbellek işlemci dünyada değil. Her neyse, bu benim için almak iyi olurdu? Cheers, Razer. |
|
| |||
| |||
| Olursa olsun onunla birlikte anywho kaçınılması uyumlu değildir, benim Mobo bu tuzak = P |
|
| |||
| |||
| Onu almak istiyorum ve onu eBay! Bu konuda güzel kar eğer 200 için de geçerli. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne dersin satın alma ve burada maliyet lol için satış Ben zar altında koyacağız ve neler yapabileceğini görmek ![]() The X3360 the Q9550 aynı, onun gerçekten sunucuları için yapılmış yüksek ısı derecesi vardır ve daha az volt kullanır
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| İyi para sadece onu bunu elde edebilirsiniz. Çok güzel olurdu! Benim mobo, ben satış olacak sağ yongatakımının Bu yüzden onu tutmak yoktur. Eğer izin yaşıyorum Emin burada eBay bağlantılar bir donator ve dolayısıyla satmak değil değilim ama ne almak üstünde tutacağız marul. |
|
| |||
| |||
| Eğer geldiği gibi £ 200 eBay üzerinde değer Salı üzerindeki çip satışı olacak görünüyor. Eğer herkesin ilgi, bana PM ve ben eBay açık artırma ile bağlantı olacaktır. Benim appologies Dave bu tatili kuralları! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
|
| |||
| |||
| Ben, benim Q8200 bir ilgi vardı, bu kadar koymak Mayıs yapacağım. Eğer Q8200 iyi pennies için de geçerli olan Q9550 alacaksın. Bir iplik kadar sonrası zaman bazı haberleri. Şerefe Serverguy =) |
![]() |
|
| Bookmarks |