![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Имам Windows XP Home Edition SP2 с 1GB RAM, Pentium 4 3.2GHz Аз наскоро открих, че моето 1GB RAM имаше грешки след ръководещо Памет Инструмент за диагностика. Овена си компютър се е DDR PC3200 DDR400. Реших да си купя един нов 1GB стик на RAM, както текущата дефектни RAM причинени корупционни изтегли и системата нестабилност. Купих си нов преминат 1GB стик на PC-3200 DDR400 RAM но не успя да влезе в някои проблеми. Аз премахнати старите RAM модул и постави нов модул към една от двете свободни слотове, все пак, когато се включен върху PC звука на вентилатора е силно от обикновено, тъй като беше се върти бързо и чух един дълъг сигнал, последван от кратка пауза. Това продължава така че изключен компютъра и да си върна старите RAM инча С моя стар RAM системата booted в Windows нормално. Тогава реших да изчистите CMOS и тогава опитайте новата RAM отново. Аз resetted на CMOS с превключване на джъмпърен на дънни платки. С новата RAM в, аз тогава започна PC отново и точно както преди звука на фен-силно, отколкото е нормално и се върти бързо, но системата booted под прозорците и да избяга с памет диагностични инструмента, който ми показа, че не грешки на всички . Аз тествани някои изтегли и не са били изтеглени файлове излиза корумпиран. Аз бях тогава надявам, че след като аз рестартиране на системата, досадни-силно от обикновено звука на вентилатора ще се върне към нормалното като RAM е работил перфектно въпреки това, когато го рестартирате системата започна своята досадни beeping още веднъж. Същото се случва и с двете ми RAM слотове. Аз успеят да взема и се използват от новите RAM, само след като изчистите CMOS всяко време до следващото рестартиране. И когато тя не работи с него на "едно употреба" винаги е със силно от обикновено звука на вентилатора. Аз съм напълно объркана и не знам как да получа RAM да работи на всички! Какво да направя, знам е, че RAM е съвместима и не е дефектен но тя все още е нежелание да работят правилно. Може ли някой моля подсказва решения на този досаден проблем? Много благодаря. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Правилно памет напрежение.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Благодарим ви за отговора. Как да отида за коригиране на напрежението на паметта? |
|
| |||
| |||
| Задайте паметта на напрежението в BIOS на това, което пише върху паметта кутия.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Докато там или се уверете, че клиенти са настроени на автомобил, или да зададете ръчно към спецификационен върху кутията. Ако е леко на разстояние може да има ефект бихте описали, зареждане понякога, а не другите. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може също така да бъде повреден овен слотове на дънната платка, имам срещани това много пъти, последния ми дънната имаше 4 овен слотове и 3 от тях са били дефектни. Просто като овен може да повдигне ги леко и войник връзки може да се счупи.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Gateway обувка горе проблем - Не TPM или TPM е проблем | rajank | Лаптопи, Mobiles & текст | 0 | 17 Юни 2009 22:35 |
| Това ISP или рутер проблем (възможно е дори модем проблем?) | amyreaney | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 10 Юни 2009 17:24 |
| Нишка Инструменти | |
| |