menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Problém s Novým RAM

Reply

Thread Nástroje
Old 3. července 2009, 11:26
Nový člen skupiny

Default Problém s Novým RAM

Nazdar,

Mám Windows XP Home Edition SP2 s 1 GB RAM, Pentium 4 3.2GHz

Nedávno jsem zjistil, že můj 1GB RAM chyby, po spuštění Paměť Nástroj pro diagnostiku.
V mé paměti RAM počítač bere je DDR PC3200 DDR400.

Rozhodl jsem se koupit novou Stick 1 GB RAM jako aktuální vadnou RAM způsobené zkorumpované BitTorrent a nestabilitu systému.
Koupil jsem nové dřevo Transcend 1GB PC-3200 RAM DDR400 ale se mi podařilo dostat do několika problémy.

I odstraněny staré RAM modul a umístí se nového modulu do jednoho ze dvou svobodných časů, kdy jsem zapnutý na PC zvuk ventilátoru byl hlasitější než obvykle, protože byla rychlejší a spřádání slyšel jsem dlouhé pípnutí následovala krátká pauza. To pokračuje tak jsem vypnout PC a dal můj starý RAM zpět palců S mojí starou RAM systém spuštěn do Windows normálně.

I poté se rozhodl vymazat CMOS a zkuste nové RAM znovu. I resetted CMOS přepnutím jumperu na základní deska. S novým RAM in, pak jsem začal znovu PC a stejně jako před zvuk ventilátoru byl hlasitější než obvykle a bylo spřádání rychlejší, nicméně systém zavést do oken a já běžel paměťové diagnostický nástroj, který mi ukázal bez chyb na všech . I zkoušejí některé BitTorrent a ne BitTorrent přišli z korupce.

Byl jsem pak doufat, že jednou jsem restart systému otravné hlasitěji než obvykle zvuk ventilátoru se zpět do normálního jako RAM pracoval perfektně ale když jsem udělal restart systému začala jeho otravné beeping opět.

Stejné děje se obě mé RAM sloty. I podařilo získat jedno použití z nové RAM pouze po vymazání CMOS vždy až po jeho restartu. A když to funguje s je to "jedna použití" je vždy s hlasitěji než obvykle zvuk ventilátoru.

Já jsem úplně zmatená a nevědí, jak se dostat RAM pracovat na všem! Co já vím, je, že RAM je kompatibilní a není poškozený však stále zdráhají pracovat správně.

Mohl by někdo prosím navrhnout jakékoli řešení, jak tento nepříjemný problém?

Mockrát děkuji.
Old 3. července 2009, 12:33
Dárce Skupina

Správné paměti napětí.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 3. července 2009, 13:44
Nový člen skupiny

Děkujeme za vaši odpověď.

Jak bych měl jít o opravu napětí pamětí?
Old 3. července 2009, 14:12
Dárce Skupina

Nastavit napětí pamětí v BIOSu, aby to, co je napsáno na paměťové krabice.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Old 4. července 2009, 03:13
Dárce Skupina

Zatímco vaše tam buď ujistěte se, že doba je nastavena na auto, nebo nastavit ručně na spec na krabičce.

Pokud je to trochu mimo to může mít za následek vám popsat, zavádením někdy a jiné ne.

Můj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základní deska:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Paměť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operační systém (y):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 4. července 2009, 15:22
Dárce Skupina

By také mohla být vadná ram sloty na základní desce, jsem se setkal několikrát tento můj poslední desce měl 4 ram sloty a 3 z nich byla chybná. Jen s ohledem na skopce z nich může zvýšit slighty a voják spojení může být na mizině.

Můj systém: --

Processor (s):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Základní deska:
ACER EG31M
Paměť RAM:
2 GIG DDR2 667
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 8400GS
Zvuková karta:
Realtek High Definition Palubní
Pevný disk (y):
500GB + 250gigabajt + 180gigabajt SATA 2
Optická mechanika (s):
DVD + RW DVD
Case / PSU:
Neznačkové věci a PsÚ @ 500 watt
Chlazení:
STOCK
Síť / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (s):
19 "LCD a 15 Inch LCD
Operační systém (y):
Triple Zavádecí - Windows Vista Ultimat
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Gateway naběhnout problém - č. TPM nebo TPM má problém rajank Notebooky, Mobily a PDA 0 17. června 2009 22:35
Je to ISP nebo router problém (možná i modem problém?) amyreaney Sítě, Modemy & VoIP 0 10. červen 2009 17:24
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.