![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Έχω Windows XP Home Edition SP2 με 1GB RAM, Pentium 4 3.2GHz Πρόσφατα ανακάλυψα ότι μου 1GB RAM είχε λάθη μετά από την εκτέλεση μιας Μνήμη Εργαλείο διάγνωσης. Η RAM μου υπολογιστής παίρνει είναι DDR PC3200 DDR400. Αποφάσισα να αγοράσω μια νέα stick 1gb μνήμης RAM, όπως το σημερινό ελαττωματικό RAM προκαλούνται διεφθαρμένη λήψεις και αστάθεια του συστήματος. Αγόρασα ένα νέο ραβδί του ξεπερνούν 1GB PC-3200 DDR400 RAM αλλά κατάφερε να μπει σε μερικά προβλήματα. Θα καταργηθούν τα παλιά RAM ενότητα και η νέα ενότητα που διατίθενται σε μία από τις δύο ελεύθερες χρονοθυρίδες Ωστόσο, όταν switched στον υπολογιστή τον ήχο του ανεμιστήρα ήταν πιο δυνατά από το συνηθισμένο, καθώς ήταν ταχύτερη νηματοποίησης και άκουσα μια μακρά μπιπ που ακολουθείται από ένα σύντομο διάλειμμα. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι να σβήσει το PC και να μου παλιά RAM πίσω in. Με RAM το παλιό μου σύστημα εκκινήσει σε Windows κανονικά. Στη συνέχεια, αποφάσισε να εγκρίνει την ΚΟΑ και, στη συνέχεια, δοκιμάστε το νέο RAM για μια ακόμη φορά. I resetted ΚΟΑ μεταφέροντας το jumper για το μητρικής πλακέτας. Με τη νέα RAM στην, τότε θα ξεκινήσει και πάλι τον υπολογιστή όπως ακριβώς πριν από τον ήχο του ανεμιστήρα ήταν πιο δυνατά από το συνηθισμένο και ήταν ταχύτερη κλώση, ωστόσο το σύστημα εκκινήσει σε παράθυρα και μου έτρεξε ένα διαγνωστικό εργαλείο μνήμης που μου έδειξε σε όλα τα λάθη δεν . Θα δοκιμαστεί και κάποιες λήψεις δεν ήταν λήψεις που έρχονται από διεφθαρμένους. Ήμουν τότε ελπίζοντας ότι από τη στιγμή που εγώ επανεκκίνηση του συστήματος, η ενοχλητική και μεγαλύτερη από το συνηθισμένο ήχο του ανεμιστήρα θα επιστρέψει στην κανονική όπως το RAM δούλευε τέλεια όμως όταν έκανα επανεκκίνηση του συστήματος άρχισε τις ενοχλητικές beeping για μια ακόμη φορά. Το ίδιο συμβαίνει και με τα δύο μου RAM slots. Θα καταφέρουν να πάρουν ένα από τα νέα χρήση RAM μόνον αφού σαφές ΚΟΑ κάθε χρόνο μέχρι την επόμενη επανεκκίνηση. Και όταν το κάνει αυτό με το έργο του "μία χρήση" είναι πάντα με τα πιο δυνατά από το συνηθισμένο ήχο του ανεμιστήρα. Είμαι εντελώς συγκεχυμένη και δεν ξέρω πώς να το RAM να εργαστούν σε όλα! Αυτό που γνωρίζω είναι ότι η μνήμη RAM είναι συμβατό και δεν είναι ελαττωματικά, ωστόσο, εξακολουθεί να είναι απρόθυμοι να λειτουργήσει σωστά. Θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ προτείνουμε λύσεις σε αυτό το ενοχλητικό πρόβλημα; Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σωστή η μνήμη τάσης.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για την απάντησή σας. Πώς θα πάω σχετικά με τη διόρθωση της τάσης της μνήμης; |
|
| |||
| |||
| Ρυθμίστε τη μνήμη τάσης στο BIOS σε αυτά που λέει για τη μνήμη κουτί.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Αν σας εκεί είτε να βεβαιωθείτε ότι το χρονικό διάστημα που προβλέπεται να είναι αυτόματη, που με το χέρι ή να το spec για το κουτί. Εάν είναι ελαφρώς off μπορεί να έχει το αποτέλεσμα που περιγράφετε, η εκκίνηση και μερικές φορές δεν τους άλλους. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσε επίσης να είναι ελαττωματική μνήμη RAM slots στη μητρική κάρτα, θα έχουν αντιμετωπίσει αυτό πολλές φορές, η τελευταία μου είχε μητρική πλακέτα 4 ram slots και 3 από αυτά ήταν ελαττωματικά. Απλά καθορίζονται λαμβάνοντας ζευγαρώσει μπορεί να αυξήσει τους slighty και του στρατιώτη συνδέσεις μπορεί να έσπασε.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η δικτυακή πύλη εκκίνησης μέχρι πρόβλημα - Δεν TPM TPM ή έχει πρόβλημα | rajank | Laptops, Κινητά & PDA | 0 | 17 Ιουν 2009 22:35 |
| Είναι αυτό ένα ISP ή ένα δρομολογητή πρόβλημα (πιθανώς ακόμη και ένα modem πρόβλημα;) | amyreaney | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 10 Ιουν 2009 17:24 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |