![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Imam Windows XP Home Edition SP2 sa 1GB RAM, Pentium 4 3.2GHz Nedavno sam otkrio da moj 1GB RAM imao pogreške nakon pokretanje Memorija Alat za dijagnostiku. RAM moje računalo potrebno je DDR PC3200 DDR400. JA odlučio je da kupite novu stick 1GB RAM-a, kao trenutni prouzročio neispravan RAM korumpirane preuzme i nestabilnost sustava. Ja kupio novi stick Transcend 1GB za PC-3200 DDR400 RAM ali sam uspjela ući u nekoliko problema. Ja uklonjena stara RAM modul i postavio novi modul u jedan od dva free slotovi međutim kada sam prospojni na PC zvuk ventilatora je glasnije nego inače jer je brže i predenje Čuo sam dugo bip slijedi kratka stanka. Ovaj nastavak pa sam isključi PC i stavi moj stari RAM back in sa mojim starim RAM u sustavu Windows booted normalno. Onda sam odlučila da jasan CMOS i tada pokušajte ponovo novi RAM. Ja resetted CMOS jumper za prebacivanje na matična ploča. S novim RAM-u, onda sam počela PC opet i baš kao i prije zvuk ventilatora je glasnija nego što je to uobičajeno i da je predenje brže, međutim booted sustava u sustavu Windows i JA ran memorijske dijagnostički alat koji je pokazao mi nema greške na svim . Testiran sam i nema neke downloads downloads su izlazili korumpirane. Bio sam tada u nadi da jednom kada sam ponovo pokrenite sustav je glasnija nego što je to uobičajeno dosadnih zvuk ventilatora će se vratiti u normalno kako RAM radi savršeno no kad sam restart sustava započela svoj dosadnih beeping jos jednom. Isto se događa s obje moje RAM utore. JA uprava to dobiti neki korištenja od novih RAM tek nakon što sam jasan CMOS svaki put do sljedeće restart. A kad on ne funkcionirati sa svojim "jedan koristiti" je uvijek s glasnije nego obično zvuk ventilatora. Ja sam potpuno zbunjena i ne znaju kako doći RAM da radi na sve! Šta znam je da se RAM-a kompatibilan je i nije neispravan medjutim to je još uvijek nerado ispravno raditi. Mogao netko ugoditi bilo koji sugeriraju rješenja za ovaj peckav problem? Puno ti hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Correct memorijsku napon.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hvala za odgovor. Kako bi ja sad o ispravljanje napona memorije? |
|
| |||
| |||
| Postavi memorijsku napon u BIOS na ono što piše na memorijsku kutiju.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Dok je Vaš tamo bilo vrijeme da li su postavljeni na auto, ili ih ručno postaviti na spec. na kutiji. Ako je malo off to može imati učinak vam opisati, booting ponekad, a ne drugima. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mogao bi biti neispravan ram utore na matičnoj ploči, naišao sam ovo mnogo puta, moj zadnji matična ploča je imala 4 ram utore i 3 od njih su pogrešan. Samo uzimajući ovna iz njih može povisiti slighty i vojnik veze mogu biti bez prebijene pare.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Gateway boot up problem - Ne TPM TPM ili ima problema | rajank | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 0 | 17. lipnja 2009 22:35 |
| Je li to ISP ili ruter problem (možda čak i modem problem?) | amyreaney | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 10. lipnja 2009 17:24 |
| Thread Tools | |
| |