kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Probléma a New RAM

Reply

Téma eszközök
Old Július 3 2009, 11:26
Új tag Csoport

Szia,

I have Windows XP Home Edition SP2 1 GB RAM, Pentium 4 3,2 GHz

Nemrég felfedezték, hogy az én 1GB RAM voltak hibák után fut Memória Diagnosztikai eszköz.
A RAM-én számítógép úgy van DDR PC3200 DDR400.

Úgy döntöttem, hogy veszek új Stick 1GB RAM, mint a jelenlegi hibás RAM okozott korrupt letöltéseket és a rendszer instabil.
Vettem egy új bot a Transcend 1GB PC-3200 DDR400 RAM de nekem sikerült egy kevés probléma.

Én távolítani a régi RAM modul helyezni az új modult, egy, a két szabad résidők azonban, amikor kapcsolva a számítógépen a hangot a rajongó volt hangosabb, mint rendesen, mert szálképzés gyorsabb és hallottam egy hosszú sípszót követően egy rövid szünet. Ez továbbra is így kikapcsolják a számítógépet, és a régi RAM-vissza hüvelyk A régi RAM a rendszer indítható a Windows normál módban.

Én akkor úgy határozott, hogy engedélyezi a CMOS és próbálja az új RAM ismét. Én resetted a CMOS válthatnának a jumper a alaplap. Az új RAM-ban, én majd a számítógéphez, és csakúgy, mint a hang a rajongó volt hangosabb, mint rendesen, és fonásra gyorsabb, de a rendszer indítható a Windows és a memória Futottam diagnosztikai eszköz, amely azt mutatta, nekem nincs hiba minden . Teszteltem néhány letöltéseket és letöltések jöttek ki hibás.

Én abban a reményben, hogy majd egyszer én újra a rendszert a zavaró szokásosnál hangosabban hangot a ventilátor majd térjen vissza a szokásos, mint a RAM azonban tökéletesen működik, ha én újra a rendszer kezdte meg idegesítő csipogó ismét.

Ugyanez történik az mind az én RAM résidőket. Kezelhetem, hogy az egyik használata az új RAM csak miután tiszta a CMOS minden alkalommal, amíg a következő újraindítását. És ha nem dolgozik, hogy "egy használatra", mindig a szokásosnál hangosabban hangot a ventilátort.

Én teljesen összezavarodtam, és nem tudják, hogyan lehet eljutni a RAM, hogy egyáltalán! Én azt tudom, hogy a RAM kompatibilis, és nem hibás azonban még nem szívesen működnek.

Tudna valaki kérem javasolt megoldások e bosszantó probléma?

Nagyon köszönöm.
Old Július 3 2009, 12:33
Donor Group

Korrigáljuk a memória feszültség.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Július 3 2009, 13:44
Új tag Csoport

Köszönöm a választ.

Hogyan járok mintegy kijavítják a memória feszültség?
Old Július 3 2009, 14:12
Donor Group

Állítsa be a memória feszültsége a BIOS-ban, hogy mit mond a memória dobozban.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Old Július 4 2009, 03:13
Donor Group

Míg ott sem biztos, hogy az időzítések beállítása automatikus, vagy kézzel az spec a dobozon.

Ha kicsit ki is lehet olyan hatása jellemezné indítása néha, és nem mások.
Old Július 4 2009, 15:22
Donor Group

Is hibás RAM résidőket az alaplap, én találkozott ennyi idő, az utolsó volt az alaplap 4 ram résidők és 3. voltak hibásak. Csak hogy a ram ki lehet emelni őket slighty és a katona kapcsolatok is eltört.

My System: --

Processzor (ok):
2,4 GHz-es Intel Core 2 Quad
Alaplap:
ACER EG31M
RAM memória:
2 GIG DDR2 667
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 8400GS
Hangkártya:
Realtek High Definition Onboard
Merevlemez (ek):
500GB + 250GB + 180gb SATA 2
Optikai meghajtó (k):
DVD-RW + DVD
Case / tápegység:
UNBRANDED esetre psu @ 500 watt
Hűtés:
STOCK
Hálózat / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (ok):
19 "LCD és 15 hüvelykes LCD
Operációs rendszer (ek):
Triple Boot - A Windows Vista végső
Reply

Register

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Gateway boot probléma - Nincs TPM TPM és a probléma rajank Laptopok, PDA-k & Mobiles 0 17. június 2009 22:35
Ez egy internetszolgáltató vagy egy router probléma (esetleg még egy modem probléma?) amyreaney Hálózatépítés, Modems & VoIP 0 10. június 2009 17:24
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.