![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, I have Windows XP Home Edition SP2 1 GB RAM, Pentium 4 3,2 GHz Nemrég felfedezték, hogy az én 1GB RAM voltak hibák után fut Memória Diagnosztikai eszköz. A RAM-én számítógép úgy van DDR PC3200 DDR400. Úgy döntöttem, hogy veszek új Stick 1GB RAM, mint a jelenlegi hibás RAM okozott korrupt letöltéseket és a rendszer instabil. Vettem egy új bot a Transcend 1GB PC-3200 DDR400 RAM de nekem sikerült egy kevés probléma. Én távolítani a régi RAM modul helyezni az új modult, egy, a két szabad résidők azonban, amikor kapcsolva a számítógépen a hangot a rajongó volt hangosabb, mint rendesen, mert szálképzés gyorsabb és hallottam egy hosszú sípszót követően egy rövid szünet. Ez továbbra is így kikapcsolják a számítógépet, és a régi RAM-vissza hüvelyk A régi RAM a rendszer indítható a Windows normál módban. Én akkor úgy határozott, hogy engedélyezi a CMOS és próbálja az új RAM ismét. Én resetted a CMOS válthatnának a jumper a alaplap. Az új RAM-ban, én majd a számítógéphez, és csakúgy, mint a hang a rajongó volt hangosabb, mint rendesen, és fonásra gyorsabb, de a rendszer indítható a Windows és a memória Futottam diagnosztikai eszköz, amely azt mutatta, nekem nincs hiba minden . Teszteltem néhány letöltéseket és letöltések jöttek ki hibás. Én abban a reményben, hogy majd egyszer én újra a rendszert a zavaró szokásosnál hangosabban hangot a ventilátor majd térjen vissza a szokásos, mint a RAM azonban tökéletesen működik, ha én újra a rendszer kezdte meg idegesítő csipogó ismét. Ugyanez történik az mind az én RAM résidőket. Kezelhetem, hogy az egyik használata az új RAM csak miután tiszta a CMOS minden alkalommal, amíg a következő újraindítását. És ha nem dolgozik, hogy "egy használatra", mindig a szokásosnál hangosabban hangot a ventilátort. Én teljesen összezavarodtam, és nem tudják, hogyan lehet eljutni a RAM, hogy egyáltalán! Én azt tudom, hogy a RAM kompatibilis, és nem hibás azonban még nem szívesen működnek. Tudna valaki kérem javasolt megoldások e bosszantó probléma? Nagyon köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Korrigáljuk a memória feszültség.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Köszönöm a választ. Hogyan járok mintegy kijavítják a memória feszültség? |
|
| |||
| |||
| Állítsa be a memória feszültsége a BIOS-ban, hogy mit mond a memória dobozban.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Míg ott sem biztos, hogy az időzítések beállítása automatikus, vagy kézzel az spec a dobozon. Ha kicsit ki is lehet olyan hatása jellemezné indítása néha, és nem mások. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Is hibás RAM résidőket az alaplap, én találkozott ennyi idő, az utolsó volt az alaplap 4 ram résidők és 3. voltak hibásak. Csak hogy a ram ki lehet emelni őket slighty és a katona kapcsolatok is eltört.
|
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Gateway boot probléma - Nincs TPM TPM és a probléma | rajank | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 0 | 17. június 2009 22:35 |
| Ez egy internetszolgáltató vagy egy router probléma (esetleg még egy modem probléma?) | amyreaney | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 10. június 2009 17:24 |
| Téma eszközök | |
| |