![]() |
|
| |||
| |||
| הי, יש לי Windows XP Home Edition SP2 עם 1GB זיכרון RAM, פנטיום 4 3.2GHz לאחרונה גילו כי אזור 1GB זיכרון RAM היה שגוי לאחר הפעלת זיכרון כלי ניתוח. ה-RAM שלי מחשב הוא לוקח DDR PC3200 DDR400. החלטתי לקנות חדש 1GB של זיכרון RAM כמו מקל הנוכחי פגום זיכרון RAM פגום גרם יוריד יציבות המערכת. קניתי חדשה לעלות על מקל של 1GB PC-3200 DDR400 RAM אבל הצלחתי להיכנס כמה בעיות. אני מוסרת את הישן מודול זיכרון RAM ו להציב את מודול חדש לתוך אחת משתי משבצות בחינם יחד עם זאת, כאשר אני עברת במחשב קולות של המאוורר היה חזק יותר מהרגיל כפי שהיה מסתובב מהר יותר ואני שמעתי הרבה אחרי הביפ קצר להפסיק. זה נמשך כך אני עברת את המחשב הישן שלי ושם RAM חזרה למערכת הישנה שלי עם זיכרון RAM של המערכת לתוך booted Windows כרגיל. אז החלטתי לנקות את ה-CMOS וה החדש ולאחר מכן נסה שוב RAM. אני resetted את cmos על ידי עובר את המגשרים על לוח האם. עם החדש של זיכרון RAM, אז התחלתי את המחשב שוב בדיוק כמו קודם, קולות של המאוורר היה חזק יותר מהרגיל והיה מסתובב מהר יותר, אולם המערכת לתוך booted Windows ואני רץ זיכרון כלי ניתוח אשר לא הראו לי טעויות בכלל . אני מוריד כמה בדיקות ולא היו הורדות יוצא פגום. אני מקווה כי לאחר מכן אני מפעיל מחדש את המערכת מעצבן קול חזק יותר מהרגיל של המאוורר יהיה לחזור בדרך כלל כמו זיכרון RAM עובד באופן מושלם עם זאת, כאשר עשיתי מחדש את המערכת החלה את מעצבן beeping שוב. אותו הדבר קורה עם שני משבצות RAM שלי. אני מצליח להעביר אחד מ להשתמש החדש זיכרון RAM רק לאחר שאסלק את cmos בכל פעם מחדש עד הבא שלה. ומתי היא עושה את זה עם עבודה של "אחד להשתמש" זה תמיד עם קול חזק יותר מהרגיל של המאוורר. אני לגמרי מבולבלת ולא יודעת איך להשיג את זיכרון RAM לעבוד בכלל! מה שאני כן יודע זה תואם את זיכרון RAM, והוא לא מפגר עם זאת, עדיין הוא לא רוצה לעבוד כמו שצריך. מישהו יכול בבקשה להציע פתרונות לכל בעיה זה מעצבן? תודה רבה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תקן את מתח הזיכרון.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| תודה על התשובה שלך. איך הייתי להתהלך תיקון הזיכרון מתח? |
|
| |||
| |||
| בחר את הזיכרון וולטג ב-BIOS מה זה אומר על הזיכרון התיבה.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| בעוד שלך שם גם לוודא את timings נקבעים אוטומטית, או לקבוע אותם ידנית על spec על התיבה. אם זה מעט את זה יכול להיות השפעה לתאר לך, לפעמים באתחול ולא אחרות. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמו כן, יכול להיות משובש רם משבצות על לוח האם, אני נתקל הרבה פעמים זה, האחרון שלי היה 4 ראם לוח האם משבצות ו 3 מהם היו הפגום. פשוט לוקחים את רם החוצה יכול להעלות אותם slighty ואת החיבורים חייל יכול להיות שבר.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Gateway אתחול של הבעיה - לא tpm או tpm יש בעיה | rajank | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 0 | -17 יוני 2009 22:35 |
| האם זה של ספק האינטרנט או בנתב הבעיה (יתכן גם מודם הבעיה?) | amyreaney | רישות, מודמים & VoIP | 0 | -10 יוני 2009 17:24 |
| שרשרת כלים | |
| |