![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Turiu "Windows XP Home Edition SP2 su 1GB RAM, Pentium 4 3.2GHz Aš neseniai sužinojo, kad mano 1GB RAM klaidų paleidus Atmintis Diagnostikos įrankis. Ozo Mano kompiuteris Pakanka DDR PC3200 DDR400. Aš nusprendžiau nusipirkti naują Stick 1GB RAM, kaip dabartinė Ozo su trūkumais sukeltos sugadintas parsisiųsti ir sistemos nestabilumas. Aš nusipirkau naują kortelę į Transcend 1GB PC-3200 DDR400 RAM tačiau man pavyko patekti į keletą problemų. Aš pašalinti senas Atminties modulis ir pateikti naują modulį į vieną iš dviejų free slots Tačiau kai aš çjungtas ant PC ir ventiliatoriaus skambėjo garsiau nei paprastai, nes ji buvo verpimo greičiau ir aš girdėjau seniai pyptelėjimas, po trumpa pauzė. Tai truko taip aš išjungti kompiuterį ir įgyvendinti mano senus RAM įeiti su mano senas RAM sistemos įkelti į "Windows paprastai. Aš tada nusprendė aiškiai CMOS ir bandykite dar kartą nauja RAM. Aš resetted CMOS, kreipdamiesi dėl Jumper plokštė. Su nauju RAM, aš tada prasidėjo kompiuterio ir vėl kaip ir anksčiau, ir ventiliatoriaus garsas buvo garsesnis negu įprastai ir verpimas buvo spartesnis, tačiau sistema įkelti į "Windows" ir išbėgau Atminties diagnostikos įrankis, kuris parodė man jokių klaidų visuose . Aš išbandyti kai kurias parsisiųsti ir ne BitTorrent buvo išeina sugadintas. Aš tikiuosi, kad tada, kai iš naujo paleisti sistemos erzina garsiau nei paprastai garsas ventiliatorius bus grįžti prie normalaus, kaip RAM dirbo puikiai Tačiau kai aš perkrauti sistemą, pradėjo savo nemalonaus garso signalų dar kartą. Tas pats atsitinka ir su mano RAM Slots. Man pavyko gauti vieną naudoti iš naujo RAM tik po to, kai aš aiškiai CMOS kiekvieną kartą, kol kitą iš naujo. Ir kai ji su juo dirbti "One naudoti", tai visada garsiau nei paprastai garsas ventiliatorius. Aš visiškai sutrikę ir nežino, kaip gauti RAM dirbti visi! Ką aš žinau, kad RAM yra suderinamas ir su trūkumais, tačiau ne jis vis dar nenori tinkamai dirbti. Could someone please pasiūlyti kokių nors išspręsti šią problemą erzina? Labai tau ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Teisingas atminties įtampa.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymą. Kaip aš einu apie koregavimo atminties įtampa? |
|
| |||
| |||
| Nustatyti atminties įtampa BIOS, ką ji sako apie atminties langas.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Nors jūsų ten arba įsitikinkite laikus yra nustatyta auto, arba nustatyti juos rankiniu būdu ant dėžutės spec. Jei jis šiek tiek ne tai gali turėti įtakos jūsų aprašyti, atsisiuntimas, kartais ir ne kitiems. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip pat gali būti klaidingas RAM Slots į pagrindinę plokštę, man teko susidurti tai daug kartų, mano paskutinio plokštė turėjo 4 RAM Slots ir 3 iš jų buvo klaidingas. Tiesiog atsižvelgiant avinas gali kelti jiems slighty ir kareivis jungtys gali būti sumušė.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vartai boot problema - Nr TPM ar TPM yra problema | rajank | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 0 | Birželis 17, 2009 22:35 |
| Tai ISP arba router problema (galbūt net modemo problema?) | amyreaney | Networking, Modems & VoIP | 0 | Birželis 10, 2009 17:24 |
| Temos įrankiai | |
| |