mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Problēma ar New RAM

Reply

Thread Tools
Old Jūlijs 3, 2009, 11:26
New Member Group

Default Problēma ar New RAM

Čau,

Man ir Windows XP Home Edition SP2 ar 1GB RAM, Pentium 4 3.2GHz

Es nesen atklāju, ka mana 1GB RAM bija kļūdas pēc darbības Memory Diagnostikas rīks.
RAM manā dators kas nepieciešams, ir DDR PC3200 DDR400.

Es nolēmu pirkt jaunu 1gb stick RAM jo pašreizējais bojāta RAM izraisīja bojāts downloads un sistēmas nestabilitāti.
Es nopirku jaunu nūju par Transcend 1GB PC-3200 DDR400 RAM bet man izdevās iekļūt dažas problēmas.

Es noņemt veco RAM modulis un ievieto jaunu moduli vienā no diviem brīvā laika nišas, tomēr, kad es ieslēgt uz PC skaņu ventilatora bija skaļāk nekā parasti, jo tas vērpšanai ātrāk un dzirdēju garš pīkstiens, kam seko īsa pauze. Šis turpinājums, lai es izslēgt datoru un nodot savu veco RAM atpakaļ iekšā ar savu veco RAM sistēmas booted programmā Windows normāli.

Es tad izlēma nokārtot CMOS un tad mēģināt jaunu RAM vēlreiz. Es resetted CMOS, pārslēdzoties džemperis par motherboard. Ar jaunu RAM, es tad sāka PC atkal un tāpat kā līdz skaņu ventilatora bija skaļāk nekā parasti, un tas vērpšanai ātrāk, tomēr sistēma booted vērā logi un I ilga atmiņas diagnostikas rīks, kas parādīja man nav kļūdu jebkurā . Es testē dažas downloads un ne downloads nāca no bojāta.

Es toreiz, cerot, ka vienreiz es restart sistēmas kaitinošas skaļāk nekā parasti skaņa ventilatora dosies atpakaļ uz normālus RAM strādāja perfekti bet kad es to restart sistēma sāka kaitinošas skaņas vēlreiz.

Tas pats notiek gan ar manu RAM slots. Man izdodas iegūt Izmantojiet vienu no jaunā RAM tikai tad, kad es skaidri CMOS katru reizi, kad līdz nākamās restart. Un kad tas ar to strādā ir "viens izmantošana", tas vienmēr ir ar skaļāk nekā parasti skaņa ventilators.

Es esmu pilnīgi apjucis un nezinu, kā nokļūt RAM strādāt visiem! Ko es zinu, ka RAM ir saskaņota un nav bojāta tomēr tas joprojām nevēlas strādāt pareizi.

Vai kāds lūdzu ieteikt uz šo kaitinošas problēmas risinājumi?

Liels paldies.
Old Jūlijs 3, 2009, 12:33
Donors Group

Pareiza atmiņas spriegumu.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Jūlijs 3, 2009, 13:44
New Member Group

Paldies par Jūsu atbildi.

Kā man iet par labo atmiņu sprieguma?
Old Jūlijs 3, 2009, 14:12
Donors Group

Uzstādīt atmiņas spriegums, cik tā saka BIOS par atmiņu kastē.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old Jūlijs 4, 2009, 03:13
Donors Group

Kamēr jūsu tur vai nu pārliecināties hronometrāža ir iestatīts uz auto, vai noteikt tos manuāli, lai spec uz lodziņā.

Ja tas ir nedaudz pie tam var būt sekas Jūs raksturotu, booting dažreiz, bet ne citiem.
Old Jūlijs 4, 2009, 15:22
Donors Group

Varētu būt arī kļūdains RAM Slots uz mātesplates, man ir saskārušās ar šo vairākas reizes, manu pēdējo mātesplatē ir 4 RAM Slots un 3 no tiem bija kļūdains. Vienkārši ņemot ram kas var pacelt tos slighty un kareivis savienojumus var izsludināšanas.

Mana sistēma: --

Processor (s):
Intel 2.4Ghz Core 2 Quad
Motherboard:
ACER EG31M
RAM Operatīvā atmiņa:
2 GIG DDR2 667
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 8400GS
Sound Card:
Realtek High Definition Onboard
Hard Drive (s):