![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, Mam Windows XP Home Edition z dodatkiem SP2 z 1GB pamięci RAM, Pentium 4 3.2GHz Ostatnio odkryłem, że mój 1GB RAM zawierały błędy, po uruchomiony Pamięć Narzędzie diagnostyczne. W mojej pamięci RAM komputer zajmuje się DDR PC3200 DDR400. Postanowiłem kupić nowy Stick 1GB pamięci RAM, jak obecny spowodowane wadliwą pamięć RAM uszkodzony Pobieranie i systemu. Kupiłem nowy drewno Transcend 1GB PC-3200 DDR400 RAM ale udało mi się dostać się na kilka problemów. I usunąć stare Moduł pamięci RAM i wprowadzane nowe moduły do jednego z dwóch wolne sloty jednak kiedy włączony na komputerze dźwięk wentylator był głośniej niż zwykle, jak to miało przędzenia szybciej i usłyszałem długi sygnał dźwiękowy, a następnie krótkiej. To nadal więc wyłączyć komputer i umieścić moje stare RAM cala Z powrotem moje stare RAM system uruchamiany w systemie Windows normalnie. Wtedy postanowiła usunąć WOR a następnie spróbuj ponownie nowy RAM. I resetted WOR przez zmianę skoczka na płyta. Dzięki nowej pamięci RAM w I wtedy rozpoczął komputera ponownie i tak jak wcześniej, dźwięk wentylator był głośniejszy niż zwykle i przędzenia szybciej, jednak uruchamiany w systemie Windows i prowadził pamięci diagnostyczny, który pokazał mi żadnych błędów na wszystkich . I badane niektórych pobrania i nie pobiera były coming out uszkodzony. Byłem wtedy nadzieję, że po I restart systemu irytujące głośniej niż zwykle szum wentylatora wróci do normalnego jako RAM pracował idealnie jednak kiedy nie uruchomić system ponownie rozpoczął swoją irytujące sygnał ponownie. To samo dzieje się z moim obu gniazd pamięci RAM. I udało się odzyskać korzystać z nowych RAM tylko po jasne WOR każdej chwili do jego następnym uruchomieniu. A kiedy ona z nim jest "jednym użytku" jest zawsze z głośniej niż zwykle szum wentylatora. Jestem całkowicie zdezorientowane i nie wiedzą jak uzyskać RAM do pracy na wszystkich! Wiem, że RAM jest zgodna i nie jest uszkodzona jednak jest to nadal niechętnie działać prawidłowo. Czy ktoś proszę sugerować jakiegokolwiek rozwiązania tego problemu irytujące? Dziękuję bardzo. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Popraw napięcia pamięci.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Dziękujemy za odpowiedź. Jak bym go o sprostowanie pamięci napięcia? |
|
| |||
| |||
| Ustawienie napięcia pamięci w BIOS-ie do tego, co mówi na polu pamięci.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Chociaż tam albo upewnij się, że czasy są ustawione na auto, lub ustawić je ręcznie do spec na polu. Jeśli jest to nieco off może mieć wpływ opiszesz, czasami ładowania, a nie innych. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Może być również wadliwe barana sloty na płycie głównej mam ten napotkał wiele razy, moja ostatnia płyta miała 4 sloty pamięci RAM i 3 z nich były wadliwe. Po prostu biorąc barana obecnie mogą podnieść ich slighty i żołnierz połączenia można broke.
|
| Zakładki |