![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Mám Windows XP Home Edition SP2 s 1 GB RAM, Pentium 4 3.2GHz Nedávno som zistil, že môj 1GB RAM chyby, po spustení Pamäť Nástroj pre diagnostiku. V mojej pamäti RAM počítač berie je DDR PC3200 DDR400. Rozhodol som sa kúpiť novú Stick 1 GB RAM ako aktuálne vadnú RAM spôsobené skorumpovanej BitTorrent a nestabilitu systému. Koupil jsem nové drevo Transcend 1GB PC-3200 RAM DDR400 ale sa mi podarilo dostať do viacerých problémov. I odstránené staré RAM modul a umiestni sa nového modulu do jedného z dvoch slobodných čias, kedy som zapnutý na PC zvuk ventilátora bol hlasitější ako obvykle, pretože bola rýchlejšia a spriadanie počul som dlhé pípnutie nasledovala krátka pauza. To pokračuje tak jsem vypnúť PC a dal môj starý RAM späť palcov S mojou starou RAM systém spustený do Windows normálne. I potom sa rozhodol vymazať CMOS a skúste nové RAM znova. I resetted CMOS prepnutím jumperu na základná doska. S novým RAM in, potom som začal znova PC a rovnako ako pred zvuk ventilátora bol hlasitější ako obvykle a bolo spriadanie rýchlejší, avšak systém zaviesť do okien a já běžel pamäťovej diagnostický nástroj, ktorý mi ukázal bez chýb na všetkých . I odskúšať niektoré BitTorrent a nie BitTorrent prišli z korupcie. Bol som potom dúfať, že raz som restart systému otravné hlasnejšie ako obvykle zvuk ventilátora sa späť do normálneho ako RAM pracoval perfektne ale keď som urobil restart systému začala jeho otravné beeping opäť. Rovnaké deje sa obe mojej RAM sloty. I podarilo získať jedno použitie z novej RAM iba po vymazanie CMOS vždy až po jeho reštartu. A keď to funguje s je to "jedno použitie" je vždy s hlasnejšie ako obvykle zvuk ventilátora. Já jsem úplně zmatená a nevedia, ako sa dostať RAM pracovať na všetkým! Co já vím, je, že RAM je kompatibilná a nie je poškodený však stále zdráhajú pracovať správne. Mohol by niekto prosím navrhnúť akékoľvek riešenie, ako tento nepríjemný problém? Mockrát děkuji. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Správne pamäte napätie.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ďakujeme za vašu odpoveď. Ako by som mal ísť o opravu napätie pamäťou? |
|
| |||
| |||
| Nastaviť napätie pamätí v BIOSu, aby to, čo je napísané na pamäťovej krabice.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zatiaľ čo vaša tam buď uistite sa, že doba je nastavená na auto, alebo nastaviť ručne na spec na škatuli.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| By tiež mohla byť vadná ram sloty na základnej doske, som sa stretol niekoľkokrát tento môj posledný doske mal 4 ram sloty a 3 z nich bola chybná. Len so zreteľom na skopci z nich môže zvýšiť slight a vojak spojenie môže byť na mizine.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Gateway naběhnout problém - č TPM alebo TPM má problém | rajank | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 17. júna 2009 22:35 |
| Je to ISP alebo router problém (možno aj modem problém?) | amyreaney | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 10. jún 2009 17:24 |
| Thread Tools | |
| |