menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Problém s Novým RAM

Reply

Thread Tools
Old 3. júla 2009, 11:26
Nový člen skupiny

Default Problém s Novým RAM

Nazdar,

Mám Windows XP Home Edition SP2 s 1 GB RAM, Pentium 4 3.2GHz

Nedávno som zistil, že môj 1GB RAM chyby, po spustení Pamäť Nástroj pre diagnostiku.
V mojej pamäti RAM počítač berie je DDR PC3200 DDR400.

Rozhodol som sa kúpiť novú Stick 1 GB RAM ako aktuálne vadnú RAM spôsobené skorumpovanej BitTorrent a nestabilitu systému.
Koupil jsem nové drevo Transcend 1GB PC-3200 RAM DDR400 ale sa mi podarilo dostať do viacerých problémov.

I odstránené staré RAM modul a umiestni sa nového modulu do jedného z dvoch slobodných čias, kedy som zapnutý na PC zvuk ventilátora bol hlasitější ako obvykle, pretože bola rýchlejšia a spriadanie počul som dlhé pípnutie nasledovala krátka pauza. To pokračuje tak jsem vypnúť PC a dal môj starý RAM späť palcov S mojou starou RAM systém spustený do Windows normálne.

I potom sa rozhodol vymazať CMOS a skúste nové RAM znova. I resetted CMOS prepnutím jumperu na základná doska. S novým RAM in, potom som začal znova PC a rovnako ako pred zvuk ventilátora bol hlasitější ako obvykle a bolo spriadanie rýchlejší, avšak systém zaviesť do okien a já běžel pamäťovej diagnostický nástroj, ktorý mi ukázal bez chýb na všetkých . I odskúšať niektoré BitTorrent a nie BitTorrent prišli z korupcie.

Bol som potom dúfať, že raz som restart systému otravné hlasnejšie ako obvykle zvuk ventilátora sa späť do normálneho ako RAM pracoval perfektne ale keď som urobil restart systému začala jeho otravné beeping opäť.

Rovnaké deje sa obe mojej RAM sloty. I podarilo získať jedno použitie z novej RAM iba po vymazanie CMOS vždy až po jeho reštartu. A keď to funguje s je to "jedno použitie" je vždy s hlasnejšie ako obvykle zvuk ventilátora.

Já jsem úplně zmatená a nevedia, ako sa dostať RAM pracovať na všetkým! Co já vím, je, že RAM je kompatibilná a nie je poškodený však stále zdráhajú pracovať správne.

Mohol by niekto prosím navrhnúť akékoľvek riešenie, ako tento nepríjemný problém?

Mockrát děkuji.
Old 3. júla 2009, 12:33
Darcu Skupina

Správne pamäte napätie.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 3. júla 2009, 13:44
Nový člen skupiny

Ďakujeme za vašu odpoveď.

Ako by som mal ísť o opravu napätie pamäťou?
Old 3. júla 2009, 14:12
Darcu Skupina

Nastaviť napätie pamätí v BIOSu, aby to, čo je napísané na pamäťovej krabice.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "
Old 4. júla 2009, 03:13
Darcu Skupina

Zatiaľ čo vaša tam buď uistite sa, že doba je nastavená na auto, alebo nastaviť ručne na spec na škatuli.

Ak je to trochu mimo to môže mať za následok vám opísať, zavádzaním niekedy a iné nie.

Môj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základná doska:
Asus P5Q / L PRE (Intel P43, ICH10)
Pamäť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operačný systém (y):
XP PRO x86/XP PRE x64/Win7 RC1 x64
Old 4. júla 2009, 15:22
Darcu Skupina

By tiež mohla byť vadná ram sloty na základnej doske, som sa stretol niekoľkokrát tento môj posledný doske mal 4 ram sloty a 3 z nich bola chybná. Len so zreteľom na skopci z nich môže zvýšiť slight a vojak spojenie môže byť na mizine.

Môj systém: --

Processor (s):
2.4GHz Intel Core 2 Quad
Základná doska:
ACER EG31M
Pamäť RAM:
2 GIG DDR2 667
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 8400GS
Zvuková karta:
Realtek High Definition Palubný
Pevný disk (y):
500GB + 250gigabajt + 180gigabajt SATA 2
Optická mechanika (s):
DVD + RW DVD
Case / PSU:
Neznačkové veci a psov @ 500 watt
Chladenie:
STOCK
Sieť / Internet:
Realtek PCI-E gigabite NIC
Monitor (s):
19 "LCD a 15 Inch LCD
Operačný systém (y):
Triple Zavádzacia - Windows Vista Ultima
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Gateway naběhnout problém - č TPM alebo TPM má problém rajank Notebooky, Mobily a PDA 0 17. júna 2009 22:35
Je to ISP alebo router problém (možno aj modem problém?) amyreaney Siete, Modemy & VoIP 0 10. jún 2009 17:24
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.