мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Проблем са РАМ-Нови

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. јули 2009, 11:26
Нови члан групе

Default Проблем са РАМ-Нови

Здраво,

Имам Уиндоус КСП Хоме Едитион СП2 са 1ГБ РАМ, Пентиум 4 3.2ГХз

Недавно сам открио да мој 1ГБ РАМ имао грешке након покретање Меморија Алатка за дијагнозу.
РАМ моје рачунар потребно је ДДР ПЦ3200 ДДР400.

ЈА одлучио је да купите нову стицк 1ГБ РАМ-а, као тренутни проузроковао неисправан РАМ корумпиране преузме и нестабилност система.
Ја купио нови стицк Трансценд 1ГБ за ПЦ-3200 ДДР400 РАМ али сам успела ући у неколико проблема.

Ја уклоњена стара РАМ модул и поставио нови модул у један од два фрее слот међутим када сам проспојни на ПЦ звук вентилатора је гласније него иначе јер је брже и предење Чуо сам дуго бип следи кратка пауза. Овај наставак па сам искључи ПЦ и стави мој стари РАМ бацк ин са мојим старим РАМ у систему Уиндоус боотед нормално.

Онда сам одлучила да јасан ЦМОС и тада покушајте поново нови РАМ. Ја ресеттед ЦМОС јумпер за пребацивање на матична плоча. С новим РАМ-у, онда сам почела ПЦ опет и баш као и пре звук вентилатора је гласнија него што је то уобичајено и да је предење брже, међутим боотед система у систему Уиндоус и ЈА еарлы меморијске дијагностички алат који је показао ми нема грешке на свим . Тестиран сам и нема неке доунлоадс доунлоадс су излазили корумпиране.

Био сам тада у нади да једном када сам поново покрените систем је гласнија него што је то уобичајено досадних звук вентилатора ће се вратити у нормално како РАМ ради савршено но кад сам рестарт система започела свој досадних беепинг јос једном.

Исто се дешава са обе моје РАМ слот. ЈА управа то добити неки коришћења од нових РАМ тек након што сам јасан ЦМОС сваки пут до следеће рестарт. А кад он не посао са својим "један користити" је увек са гласније него обично звук вентилатора.

Ја сам потпуно збуњена и не знају како доћи РАМ да ради на све! Шта знам је да се РАМ-а компатибилан је и није неисправан медјутим то је још увек нерадо исправно радити.

Могао нетко угодити било који сугеришу решења за овај узнемирујући проблем?

Пуно ти хвала.
Old 3. јули 2009, 12:33
Донаторска Група

Цоррецт меморијску напон.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 3. јули 2009, 13:44
Нови члан групе

Хвала за одговор.

Како би ја сад о исправљање напона меморије?
Old 3. јули 2009, 14:12
Донаторска Група

Постави меморијску напон у БИОС на оно што пише на меморијску кутију.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Old 4. јули 2009, 03:13
Донаторска Група

Док је ваш тамо било време да ли су постављени на ауто, или их ручно поставити на спец на кутији.

Ако је мало офф то може имати ефекат вам описати, боотинг понекад, а не другима.
Old 4. јули 2009, 15:22
Донаторска Група

Могао би да буде неисправан рам слот на матичној плочи, наишао сам ово много пута, мој последњи матична плоча је имала 4 рам слот и 3 од њих су погрешан. Само узимајући овна из њих може да повиси слигхты и војник везе могу бити без пребијене паре.

Мы Сыстем: --

Процесор (и):
Интел 2.4Гхз цоре 2 Куад
Матичне плоче:
Ацер ЕГ31М
РАМ меморија:
2 чезе ДДР2 667
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 8400ГС
Соунд Цард:
Реалтек високе дефиниције Онбоард
Тврди диск (и):
500ГБ + 180гб + 250ГБ САТА 2
Оптички погон (е):
ДВД-РУ + ДВД
Цасе / псу:
Цасе псу Унбрандед и @ 500 Уатт
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Реалтек ПЦИ-Е гигабите НИЦ
Монитор (е):
19 "ЛЦД и 15 инчни ЛЦД
Оперативни систем (е):
Трипле боот - Уиндоус Виста Ултимат
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Гатеуаы боот уп проблем - Не ТПМ ТПМ или има проблема рајанк Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 0 17. јуна 2009 22:35
Да ли је то ИСП или рутери проблем (можда чак и модем проблем?) амыреанеы Нетуоркинг, Модем & ВоИП 0 10. јуна 2009 17:24
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц